AK Parti İl Başkanı Ünlü açıkladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç AK Parti İl Başkanı Ünlü açıkladı
A
a

ES TV’de canlı yayına katılan Dündar Ünlü, Yılmaz Büyükerşen’in neden yurt dışına çıkamadığını açıkladı.

Sütiş Eskişehir
Ünlü, yaşananları şöyle aktardı: “Belediye başkanları OHAL nedeniyle yurt dışını çıkarken İçişleri Bakanlığından izin alıyorlar. Meclis üyeleri de valilikten alıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı’nın bir izin talebi oluyor. Aynı zamanda Nabi Hoca’mı arıyor ve “Böyle böyle bir durumumuz var, hızlandırılırsa sevinirim” diyor.

Sayın bakanımız İçişleri bakanımızı arayıp “Yılmaz Bey’in böyle bir durumu var, yardımcı olalım” diyor. İçişleri Bakanımız ‘hay hay Hocam ben hemen şimdi talimat veriyorum Hoca’nın işini çözsünler” diyor. Büyükşehir’den bir başvuru daha olmuş, Özel Kalem ya da Genel Sekreterlik’ten olabilir. Bir bürokratın da izin talebi olmuş. İçişleri Bakanı “Büyükerşen’in işini çözün” dediğinde yetkili kişi “Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin işini çözün” dediğinde oradakiler bürokrat kişinin işini çözüyor. Yanlış anlaşımla, karmaşa var. Ses seda çıkmayınca Nabi Hoca işi hallolmuş olarak biliyor. Ertesi gün gazetelerde farklı bir haber çıkınca tekrar Süleyman Bey’i arıyor.

Olayın nasıl gerçekleştiğini anlıyor. İçişleri Bakanı “bizim hatamız özür dileriz lütfen iletin” diyor. Nabi Hoca da bunu Büyükerşen’e izah ediyor. Büyükerşen de “Evet, bürokrasiyi biliriz karmaya olmuş olabilir” demesine rağmen basına ‘engelleniyoruz’ diye çıktı… Basına yansıması farklı oldu.”

İLGİLİ HABERLER
 

Yılmaz Büyükerşen'e yurt dışı yasağı!

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi