AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek referandumun Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu belirtti.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Avukat Ahmet Özdemir, AK Parti Afşin İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

AK Parti Afşin İlçe Başkanı Sabri Türkkahraman ve yönetim kurulu üyeleri ile ilçe binasında bir araya gelen AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek referandumun Türkiye'nin geleceği açısından çok önemli olduğunu söyledi.

16 Nisan’da yapılacak referandum da, tüm AK Parti teşkilatlarının sahada olacağını belirten Başkan Özdemir, "Gündemimizde 16 Nisan'da yapılacak ve halkın sandık başında karar vereceği referandum var. 16 Nisandan sonra milletimizin kabulüyle hayata geçecek sistem aslında milli mücadelemizle ulaşmaya çalıştığımız sistemdir. Afşin'imizde zor bir dönemin başlangıcında yeni bir yönetim var. Fakat yeni olmasının güzel bir tarafı var. Heyecan ve çalışma azmi daha fazla olur. Başarılı bir sonuç almak için elinizden geleni sonuna kadar yapacağınıza inanıyorum. Bu süreçte hep birlikte vatandaşlarımıza Cumhurbaşkanlığı sistemini en iyi şekilde anlatıp Türkiye'nin geleceğe giden, dünya lideri olma yolunda en büyük adımı atmak için canla başla çalışacağız. 16 Nisan'da getirmeye çalıştığımız sistem sadece AK Partinin meselesi değil Türkiye'nin meselesi olan bir seçim olacak. AK Parti teşkilatları olarak referandum sürecinde, vatandaşlarımıza AK Parti davasının amacını anlatarak, Cumhurbaşkanlığı sisteminin ülkemiz için getirilerini anlatarak 'evet' demeye ikna etmek için elimizden geleni yapmaya çalışacağız" diye konuştu.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir'e ziyaretlerinde dolayı teşekkür eden AK Parti İlçe Başkanı Sabri Türkkahraman, " Türkiye'nin geleceğinin belirleneceği bir referandum, bir seçimin yaşanacağı bir süreçte AK Parti İlçe Başkanlığı görevine atandık. Kısa bir süre önce birlikte görev yapacağımız yeni Yönetim Kurulu arkadaşlarımız belli oldu. Referandumun olacağı 16 Nisan'a kadar yönetim kurulu üyelerimiz ve partimizin her kademesiyle Afşin'de en iyi sonucu almak için çalışacağız." açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi