Haberler

AK Parti İstanbul İl Başkanı: Yıldırım'ın Aldığı Bazı Oylar İmamoğlu'na Yazıldı, Kazanan Biziz

Güncelleme:

AK Parti İl Başkanı Bayram Şenocak, "Binali Yıldırım'ın aldığı bazı oylar Ekrem İmamoğlu'na yazıldı. İstanbul'u AK Parti ve Binali Yıldırım kazandı." dedi.

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul'daki oy oranlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İptal oyların altını çizen Şenocak, " Binali Yıldırım'ın aldığı bazı oylar Ekrem İmamoğlu'na yazıldı. İstanbul'u AK Parti ve Binali Yıldırım kazandı." dedi.

Şenocak'ın açıklamaları şu şekilde:

"YILDIRIM'IN ALDIĞI OY İMAMOĞLU'NA YAZILIYOR"

"İlk defa bizim sistemimizle seçim kurulları sistem arasında böyle bir farkla karşı karşıyayız. Bu sandık kurulunda ilk oy tasnifi esnasında tüm kurul üyeleri huzurunda imzalanan sandık sayım döküm cetveli var. Bu cetvelde Binali Yıldırım Bey 131 oy alıyor. Tüm işlemler bittikten sonra hazırlanan YSK'ya gönderilen sandık sonuç tutanağında dosya numarası da 1112 numaralı dosya tutanağında demin cetvelde Binali Yıldırım'ın aldığı oy İmamoğlu'na yazılıyor. Şeffaflığa burada bakacağız. Burada Binali Yıldırım'a yazdıkları oy sadece 1…"

Son Dakika! AK Parti İstanbul İl Başkanı: Yıldırım'ın Aldığı Bazı Oylar İmamoğlu'na Yazıldı, Kazanan BizizAK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak

"YILDIRIM ALDIĞI OY 201, YAZILAN 1"

"Diğer bir tutanağa geçiyorum. 2004 numaralı sayım döküm cetveli. Binali beyin adlığı oy 201. Buradaki 201 rakamı sandık sonuç tutanağına Ekrem İmamoğlu'na yazılıyor. Binali Bey'in oyu burada da 1…"

"319 BİN 307 GEÇERSİZ OY VAR"

"Teşkilatlarımız dün geceden beri hiç uyumadan tüm verileri tekrar gözden geçiriyorlar. İstanbul'da sonucu etkileyecek şekilde bu usulsüzlüklerden elimizde fazlasıyla mevcut. Sandıklarda ispat etmeye hazırız. 319 bin 307 geçersiz oy durumu ile karşıyayız. Bu oyların büyük bölünü İstanbul'da kazandığımız 25 ilçenin sandıklarına ait. Bu oyların da sonucu değiştireceği aşikardır."

Son Dakika! AK Parti İstanbul İl Başkanı: Yıldırım'ın Aldığı Bazı Oylar İmamoğlu'na Yazıldı, Kazanan Biziz

"ASOLAN YSK'NIN KESİN SONUÇLARIDIR"

"10 milyon 562 bin 603 seçmenin olduğu İstanbul'da geçersiz oyu daha da önemli hale getirmektedir. Tüm itiraz süreçleri tamamlandıktan sonra aslolan YSK'nın kesin sonuçlarıdır."

Son Dakika! AK Parti İstanbul İl Başkanı: Yıldırım'ın Aldığı Bazı Oylar İmamoğlu'na Yazıldı, Kazanan Biziz

"İSTANBUL'DA SONUÇ AK PARTİ VE BİNALİ YILDIRIM'DIR"

"Biz başkaları gibi her seçim döneminde mızmızlanan, sağa sola saldıranlardan olmadık. Kimse bizim seçmenimizin iradesini korumamıza farklı anlamlar yüklemesin. Sahadaki binlerce görevlimize güveniyorum. Elimizdeki verilere göre İstanbul'da sonuç AK Parti ve Binali Yıldırım'dır."

Son Dakika! AK Parti İstanbul İl Başkanı: Yıldırım'ın Aldığı Bazı Oylar İmamoğlu'na Yazıldı, Kazanan BizizBinali Yıldırım

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Binali Yıldırım Ekrem İmamoğlu AK Parti İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title