Bu haber kez okundu.

AK Parti il Başkanı Çalapkulu'dan Cevher Çiftçi'ye Hayırlı Olsun Ziyareti
banner229

AK Parti il Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve yönetim kurulu üyeleri Pazar günü yapılan yerel seçimlerde büyük bir farkla Eruh Belediye Başkanlığına seçilen Cevher Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti il Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Eruh Belediye Başkanlığına seçilen Cevher Çiftçi’yi makamında ziyaret ederek seçimlerde elde ettiği başarıdan ötürü tebrik etti.

Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini ifade etti.

Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, Eruhlu vatandaşlarımız huzur, güven, hizmet ve istikrardan yana oyunu kullandı. İnşallah Eruh ilçemizi ayağa kaldıracak olan vizyon projelerimizle beş yılın dolu dolu geçeceğini söyleyerek, kapısının herkese açık olduğunu, oy veren, vermeyen ayırım yapmadan tüm vatandaşların hizmetkârı olacağını söyledi.

AK Parti il Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve Başkan Çiftçi bir süre hasbihal ederek gündem hakkında fikir alışverişlerinde bulundu.

AK Parti il Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, ve beraberindekiler esnaf ziyaretinde bulunarak, seçimlerde partilerine vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti.

Çalapkulu ve beraberindekiler ilçede bulunan taziyelere de katılarak ilçeden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.