Ak Parti Hendek Bayramlaştı

Ak Parti bayramlaşma programı bayramın birinci günü parti binası önünde yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Ak Parti Hendek Bayramlaştı


Hendek Ak Parti bayramlaşma programına Sakarya Ak Parti 27. Dönem milletvekili adayı Ali İnci, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şenay Sakal,  Ak  Parti Gençlik kolları başkanı Fadıl Fide, Kadın kolları Başkanı Bedia Yılkın, partililer ve vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.

Bayramlaşma programında selamlama konuşması yapan Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu Sözlerinde’’ Çok değerli Ak parti ailemiz  her birinizin ramazan bayramını canı gönülden kutluyorum, yine 25 haziranın bize bir bayram olmasını temenni ediyorum. Bunun içinde hep birlik t e canı gönülden çalışıyoruz. Özellikle kadın kollarımıza teşekkür ediyorum, ramazan demeden, haziran sıcağı demeden ev, ev,  hane, hane ziyaretlerini yaptılar ve yapmaya devam edecek inşallah. Aynı şekilde gençlik kollarımıza teşekkür ediyorum. Kapı, kapı dolaşıyoruz. Tüm faaliyetlerimiz harfiyen yapılmakta tüm teşkilat mensuplarımıza, mahalle başkanlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah tüm seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerden de  alnımızın akı ile Hendek’e yakışır bir  şekilde çıkacağız. Yine buradan dün Urfa’da Haince katledilen Ak Partililerimize Allah’tan Rahmet, yakınlarına ve tüm Ak Parti camiasına baş sağlığı diliyorum. Seçim gününe bir haftamız kaldı. Elimizden gelen çalışmayı tekrar, tekrar yaparak bu seçimde gerektiği gibi geçireceğiz. diyerek hepinize hayırlı bayramlar diliyorum’’ şeklinde konuştu.

Daha Sonra selamlama Konuşması için söz alan Hendek Belediye başkanı irfan Püsküllü yaptığı konuşmada’’ Çok değerli ak parti gönüldaşlarım bende sizlerin Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum, Allah Tutmuş olduğunuz oruçları, yapmış olduğunuz ibadetleri, vermiş olduğunuz sadakaları fitreleri kabul eylesin. Rabbim bizleri 25 Haziran bayramına da bu güzel mekanın önünde buluşmayı nasip etsin. İyi bayramlar diliyorum katılımlarınızdan dolayı da çok teşekkür ediyorum’’  şeklinde konuştu.

Son olarak Konuşmasını yapmak için kürsüye gelen 27. Dönem Ak Parti milletvekili adayı Ali İnci ‘’ Yalnız Ankara’da değil  Türkiye’nin her yerinde kalıcı hizmetler yaptık. Bu hizmetlerimizi Sakarya’nın bütün ilçelerine, bütün köylerine yardımlar yaptık, orta Asya’da Balkanlarda bu  çalışmalarımıza büyük katkılar yaptık. Kimle yaptık İş adamlarımızla yaptık. Hendek’i geliştirdik Türkiye’nin en büyük işadamları burada, Allah’ın izni ile Hendek daha iyiye doğru gidecek. Hendek’te Hastane sorunu var mı ; yok doktor sorunu burada başhekimimiz var oda bekliyor, inşallah Ankara’ya gittikmi Hastanemizi dolu, dolu yapacağız.’’ açıklamalarında bulunarak destek beklediğini ifade etti.


Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2018, 22:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184