GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
AK PARTİ GİRESUN’DA STARTI VERDİ

AK PARTİ GİRESUN’DA STARTI VERDİ

Tarih 11 Mart 2017, 21:14 Editör Dursun ONUR

TIME GÜNCEL HABER- AK Parti Giresun’da 16 Nisan’da yapılacak olan referandum çalışmaları için start verdi.


16 Nisan'da yapılacak olan referandum için yollara düşen ve bu çerçevede Karadeniz turuna çıkan AK Parti Giresun milletvekili ve Başbakan Yardımıcısı Nurettin Canikli, sırasıyla Samsun ve Ordu programından sonra Giresun’a geldi.

Giresun merkez  Ayvasıl Liman Restaurant’ta yapılan toplantıda partililerle bir araya gelen Başbakan Yardımıcısı Nurettin Canikli, 16 Nisan’da gerçekleşecek olan referandum çalışmaları için start verdi.

Toplantıda kürsüye çıkan Başbakan Yardımıcısı Nurettin Canikli, rehavet ve hareketsizlik içinde oldukları öne sürülen partililere seslenerek moral aşılamaya çalıştı.

Toplantıya Başbakan Yardımıcısı Nurettin Canikli’nin yanısıra AK Parti Giresun milletvekilleri Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk’ün ötesinde hastalığı nedeniyle halen evinde dinlenmeye çekilen İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, Merkez İlçe Başkanı Bahadır Akar, eski milletvekilleri, il ve ilçe örgütleri, meclis üyeleri, belediye başkanları ile bazı sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.


Bu haber 1888 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

BAŞKAN YILMAZ, CHP’Lİ KÖSE’Yİ YALANLADI

BAŞKAN YILMAZ, CHP’Lİ KÖSE’Yİ YALANLADI GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, belediyenin borcunu 1 Milyar 714 Milyon...

BELEDİYENİN TOPLAM BORCUNU AÇIKLADI

BELEDİYENİN TOPLAM BORCUNU AÇIKLADI GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, belediyenin toplam borcunu açıkladı.
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi