AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan'dan LÖSAM'a ziyaret

SAMSUN (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Vakfı'nı (LÖSAM) ziyaret etti.Karaaslan'ın basın biriminden yapılan yazılı açıklamaya göre, Karaaslan, daha önce Vodafone Arena...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan'dan LÖSAM'a ziyaret

SAMSUN (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Sams miun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Vakfı'nı (LÖSAM) ziyaret etti.

Karaaslan'ın basın biriminden yapılan yazılı açıklamaya göre, Karaaslan, daha önce Vodafone Arena Stadı'na göndererek hayalini gerçekleştirdiği 9 yaşındaki Tunahan Tiryaki ile lösemili çocuklarla LÖSAM'da bir araya geldi.

Vodafone Arena'da Beşiktaş'ı seyretme hayali gerçekleşen minik taraftar Tiryaki, Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan'a teşekkür etti.

Lösemi hastası çocuklarla sohbet eden Karaaslan, tedavi boyunca çocuklarının yanlarında bulunan aileler ile görüştü.

Karaaslan, burada yaptığı konuşmada, çocuklar ve aileleri için ellerinde geldiği kadarıyla çözüm üretmeye çalıştıklarını ifade etti.

Ailelerin tek başına aşabileceği bir süreç olmadığını aktaran Karaaslan, şunları kaydetti:

"Süreç boyunca yanlarında olmamız lazım. Devletimize ve sivil toplum örgütlerimize büyük görevler düşüyor. Allah'a hamdolsun, uzun ve sancılı olsa da tedavisi mümkün olan bir hastalıktan bahsediyoruz. Çocuklarımız bu hastalığı atlatırken yanlarında olalım ve hayatlarını kolaylaştıralım istiyoruz. Sizlerin güzel haberlerini aldıkça, buradaki aileler ile birlikte oldukça mutlu oluyoruz. Bizler, paylaştıkça azalan bu sürecin birer paydaşıyız. Değerli hocalarımıza, dernek yöneticilerimize, gönüllülerimize şahsım ve AK Parti ailesi adına çok teşekkür ediyorum. Bu güzel çocuklarımızla, çok daha güzel günlerde hep beraber olmayı umuyoruz."

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2017, 22:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER