AK Parti Afşin İlçe Teşkilatı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle ilçede görev yapan gazete ve ajans temsilcileri ile bir araya geldi.

AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Kaynak, Mehmet Köse ve Mikail Kenç, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' dolayısıyla Afşin'de yayın yapan gazete, televizyon temsilcileri ve haber ajansı muhabirlerini yemekte ağırlardı.

Paşha Restoran'da gazeteciler ile bir araya gelen AK Parti İlçe Başkanı Kırbıyık, " 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle Afşin'de görev yapan gazeteci arkadaşlarımızla AK Parti İlçe Teşkilatı olarak bir araya geldik. Basın emekçilerimizin günlerini tebrik ettik. İlçemizde görev yapan ebediyete intikal etmiş tüm gazeteci büyüklerimizi de rahmetle yad ettik" dedi.

Basının ülke ve toplum için önemli bir yeri işgal ettiğini belirten Kırbıyık, “ Basın emekçilerimiz, kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevleri peşinde koşuyor, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai mefhumu gözetmeksizin başta sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmelerini gündeme taşıyarak halkımızın gören gözü, işiten kulağı ve konuşan dili oluyorlar. Tüm basın mensuplarına görevlerinde başarılar diliyorum. Bu vesileyle, büyük bir gayretle çalışan ve görevlerini fedakarca yerine getirmeye çalışan gazetecilerimize Afşin'e hizmetlerinden ötürü teşekkürlerimi sunuyor, toplumsal sıkıntıların çözümünde büyük rol oynayan gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlarım. Ülkemizin şu günlerde geçtiği sıkıntılı günlerde toplumsal bütünlüğümüze katkılarının devamını dilerim." ifadelerini kullandı.

Toplantı, gazetecilerin ilçenin ön plana çıkan sorunları konusundaki istek ve taleplerini dile getirmesiyle son buldu.

Editör: Haber Merkezi