Oflioğlu'nun dükkanına bir saldırı daha 4 gözaltı

Oflioğlu'nun dükkanına bir saldırı daha 4 gözaltı

AK Parti eski ilçe yöneticisi Ertuğrul Oflioğlu’na ait ekmek satış noktasına gece saatlerinde saldırı düzenlendi.

1 hafta içerisinde iş adamının iki iş yerini kurşunladıkları tespit edilen 4 şahıs, polisin başarılı operasyonuyla yakalanarak gözaltına alındı. 

Nazilli’de 19 Ocak gecesi kimliği belirsiz kişi veya kişilerce Sümer Mahallesi’ndeki işletmesi kurşunlanan Ertuğrul Oflioğlu’na ait bir ekmek satış noktası da dün gece saldırıya uğradı.  Olay, gece saatlerinde Kurtuluş Mahallesi, İlçe Stadı’nın karşısında bulunan iş yerinde meydana geldi. Silah sesiyle uyanan mahalleli, telaşla çıktığı sokakta ekmek satış noktasının kurşunlandığını gördü ve durumu polise bildirdi. Kamera kayıtlarını inceleyen Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olaya karıştıkları tespit edilen 4 kişiyi takibe aldı. Ayrı ayrı evlere yapılan operasyonlarda N.B., O.B., N.B. ve F.B  polis tarafından gözaltına alındı. 

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 1 adet av tüfeği, 1 adet tabanca, 2 adet şarjör, 2 adet kuru sıkı, 1 adet pompalı tüfek ve çok miktarda fişek ele geçirildi. 1 hafta içerisinde iş adamı  Ertuğrul Oflioğlu’nun iki dükkanına saldırdıkları iddia edilen şüpheliler, bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi. 

ertugrul-oflioglu-1-2_61_18_11_16.jpg

SALDIRI SONRASI SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA

İş adamı Ertuğrul Oflioğlu, 19 Ocak’ta gerçekleştirilen saldırıyla ilgili sosyal medya hesabından su açıklamaları yapmıştı; 

Bugün işletmemize ve şahsımıza yönelik illegal yapılan terbiyesizce saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Böyle illegal yapı veya kişilerle bir sistemimiz olmadığını beyan eder ve emniyet güçlerimizin bu olayı en iyi şekilde aydınlatacağına inancımız sonsuzdur. Bizler Nazilli ilçemizde 41 yıldır sektördeki lider kuruluşumuzla Nazilli halkının güvenle, kalitesiyle ve eşsiz damak tadıyla sofralarını donatmaktayız ve bu şehre katma değer üretmekteyiz bu şekildeki illegal girişimler ne bizim kalitemizi ne de hizmet aşkımızı törpüleyebilir. Biz bu topraklarda doğmasak ta burada doyduk bu topraklara hizmet etmek için var gücümüzle çalışıp kalitede öncü hizmette lider ve kapısını aralamadığımız Nazilli halkı kalmayana kadar mücadelemize devam edeceğiz.Bizi bu günde de yalnız bırakmayan dostlarımıza ve tabi ki Nazilli halkına şükranlarımızı sunarız saygılarımızla.”

HABER: MEHMET ALİ CİNTOSUN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.