16 Kasım 2017 Perşembe 14:15
AK Parti Diyadin 5. Olağan Gençlik Kolları Kongresi Düzenlendi

AK Parti İl Gençlik Kollar Başkanı Muhammed İkbal Gülçin yaptığı konuşmada;

"Bu ülkenin gençleri olarak sizler milletimizin geleceği, ülkemizin yarınları bizleri yakından ilgilendirmektedir. Ne mutlu bizlere ki şanlı ecdadımızdan devraldığımız bu cennet vatana, adaletin ve kalkınmanın esas olduğu milletine hizmetten başka hiçbir düşünce ve amaç taşımayan AK Parti çatısı altında yetişiyorsunuz Gençlerin, özellikle  Gençliğinin üzerlerine düşen tüm vazifeleri layıkıyla yerine getirdiklerini, bu güzel ve özverili çalışmaların sonucunda ise  ve Diyadin  hak ettiği noktaya taşıdıklarını görmezden gelmek haksızlık olur. “Başbakanımız, 'Gençliğe siyasette yer vermek, ustalığın şiarındandır. Biz gençleri yedek kulübesinde değil, ilk 11’de görmek istiyoruz.' diyor. Bizlerde AK Gençlik olarak ''Liderinin izinden gitmek Gençliğin şiarındandır'' diyoruz. Gençlik teşkilatında görev almış, emek harcamış birçok yol arkadaşımız, Parlamento'da ve teşkilatımızın her kademesinde görev yapmaktadır. Liderimizin bu teveccühü ve yol arkadaşlarımızın üstün başarıları Gençlik teşkilatında görev alan arkadaşlarımızın geleceğe dönük hayallerini ve hedeflerini, çok daha yüksek noktalara ulaştırmıştır." dedi.

Ak Parti Diyadin İlçe Gençlik Kollar başkanı Gürkan Birgül Yaptığı Konuşmada AK Parti'nin herkes için umut olduğunu, yoksulun derdiyle dertlendiğini ifade eden Birgül, "AK Parti birbiriyle daha önce karşılaşmamış milyonlarca kişinin önce hayalini kurduğu daha sonra uygulamaya geçirdikleri kutlu bir davanın hareketidir. AK Parti, milleti siyasetin pasif nesnesi olmaktan çıkarıp aktif öznesi haline getirmiş bir harekettir" dedi.

Son Güncelleme: 18.01.2018 07:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.