AK Parti Çubuk İlçe Kongresi yapıldı

AK Parti Çubuk İlçe Kongresi yapıldı

AK Parti Çubuk İlçe 7. Olağan Kongresi gerçekleştirilirken, kongrede mevcut başkan Erhan Kuşçu güven tazeledi.

Kongre, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Trend Sarayı Kır Bahçesinde yapıldı.

Programa, partililer ateşleri ölçüldükten sonra alındı, kongrede sosyal mesafe ve maske kullanılmasına özel gösterildi.

Kongrede konuşan AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, geleceğin güçlü Türkiye’sini, yarınlarını daha adil ve müreffeh dünyasını hep birlikte inşa edeceklerini söyledi.   

Kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyen Şahin, Çubuk’un tarım, hayvancılık, sanayi, eğitim ve turizm kendi olma yolunda hep birlikte çalışacaklarını sözlerine ekledi.  

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan’da, parti olarak milletle olan beraberliklerinin bu kongre sonrasında artarak devam edeceğini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerine gösterdiği 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlemeyi sürdüreceklerini ifade etti.

-Çubuk Sanayi ve Eğitim Kendi Olma Yolunda Hızla İlerliyor

Parti teşkilatının her kademesinde çalıştığını ve yıllarca hizmet verdiğini dile getiren Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş ise, belediye başkanı olduktan sonra da tüm ilçe halkına en iyi şekilde hizmet vermek için çalıştıklarını ifade etti.

İlçe için birçok yeni proje hazırladıklarını ve çalışmaların başladığının müjdesini veren Başkan Demirbaş, ‘’İnşallah tarım ve hayvancılık ilçesi olan şehrimizi eğitim, sanayi ve turizmi de ekleyerek hızla gelişmesini sağlıyoruz. İlçedeki istihdam sorunu çözecek Yazır Sanayi Bölgemizde fabrikalar bir bir yükseliyor. Bu bölgede inşallah bin kişi istihdam edilecek. İlçemizin makus tarih değişecek’’ diye konuştu.       

Konuşmaların ardından delegeler oy kullandı. Tek listeyle girilen kongrede Erhan Kuşçu yeniden göreve seçildi.

Kongreye, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Ak Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler,  Orhan Yeğin, Arife Polat Düzgün, Asuman Erdoğan, Zeynep Yıldız, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, MHP Çubuk İlçe Başkanı İhsan Mutlu, belediye başkanları, ilçe başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve delegeler katıldı.

2imgl5141-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.