Parti binası önünde gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz,Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,Bafra Kızılay Şube Başkanı Halim Demircan, Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Ahmet İsmailoğlu,AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri,Kadın Kolları,Gençlik Kolları, İlçe teşkilatı üyeleri Belediye Meclis Üyeleri,Kurum Müdürleri,Stk ve Oda Başkanları, ve çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI İBRAHİM SEMİZ

AK Parti İlçe  Başkanı İbrahim Semiz, yaptığı konuşmada kampanyalarında kendilerini yalnız bırakmayan tüm partililere ve vatandaşlara teşekkür etti. Kan bağışının bir sosyal sorumluluk olduğunu belirten AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, “Bizler bu sorumluluğun bilincinde olarak böyle önemli bir kampanya düzenledik. Bizler de hastalarımız için, kana ihtiyacı olan, şifa bulması gereken hastalarımız için kanımızı veriyoruz. Kan vermek hayata değer katmaktır, bizler de Bafra İlçe Teşkilatı olarak hayata değer katmaya devam edeceğiz. Teşkilat olarak Kızılay’a desteklerimiz inşallah hep devam edecek. Çünkü Kızılay’ın yapmış olduğu görev gerçekten çok önemli ve çok kutsal” dedi.

Başkan Semiz,son olarak Kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır. Bu sebeple senenin 365 günü kan bağışı devam etmelidir. Kan verebilecek tüm vatandaşlarımızı kan bağışına devam etmelerini istiyoruz. Kan bağışı 20-25 Kasım 2019 tarihleri arasında Ak Parti Binası önünde devam edecek. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.

BAFRA BELEDİYE BAŞKANI HAMİT KILIÇ

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,yaptığı konuşmada; yapılan kampanyanın anlamlı bir kampanya olduğunu belirterek “ AK Parti ilçe başkanımıza kadın kollarımıza,Gençlik Kollarımıza AK Parti teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Buradan Kızılay’a da teşekkür ediyorum. Dünyanın sayılı örgütlerinden biri sadece Ülkemiz adına değil dünyanın her bir tarafına koşturan çok güçlü bir örgüt dolayısıyla Bafra  da kan bağışı noktasında iyi bir noktadalar” şeklinde konuştu.

KIZILAY BAFRA ŞUBA BAŞKANI HALİM DEMİRCAN

Kızılay Bafra ilçe Başkanı Halim Demircan'ın yaptığı açıklamada ise "Göreve geldiğimizden bugüne kadar Bafra’da Kan bağışı konusunda yoğun bir çalışma temposunda olduklarını, Okullarımızda başlattığımız kan bağışı kampanyamıza bugün AK Parti ile devam ettik. Başkanımız İbrahim Semiz’e verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Amacımız Bafra’nın kan bağışı konusunda Samsun’da ilk sırayı alması ve Türkiye’de örnek olmasıdır. Bu amaç ve gaye ile çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek" dedi.