“Koronavirüs salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında vatandaşların evlerinde geçireceği bu bayramın, herkesin sevdiklerinden uzak geçirdiği son bayram olmasını” dileyen Başkan Semiz, “bayramların manevi gücünün sevgiyi, birlik beraberliği perçinleyerek tüm sıkıntıları aşacak, kötülükleri def edecek kadar büyük olduğunu” söyledi.

Başkan SEMİZ mesajına “Virüs tehdidi ortadan kalkana kadar fiziken uzak kalacağımız, ziyaretlerine gidemeyeceğimiz yakınlarımızı, akrabalarımızı, büyüklerimizi telefonla arayarak onların bayramlarını kutlayacağız, İnşallah, bir dahaki bayrama çok büyük bayram sofralarında, tebriklerde birlikte olacağız. Devlet ve millet olarak; tüm dünyayı sarsan bir musibete karşı yürüttüğümüz mücadelenin sonuna yaklaşıyoruz. Mübarek Ramazan Ayı'nın şefaati ve Allah'ın izniyle karşıladığımız Ramazan Bayramı'nın heyecanı ve manevi gücüyle birbirimize daha sıkı sarılmaya devam edecek, en kısa sürede bu sıkıntıyı geride bırakmış olacağız. Bizim millet olarak sahip olduğumuz sabır, erdem ve cesaretle; milli ve dini değerlerimizden aldığımız manevi güçle, aşamayacağımız hiçbir engel ve sorun yoktur. İnşallah hep birlikte yaralarımızı saracak, çok daha güçlü bir Türkiye'nin inşasında çalışmaya devam edeceğiz.” diye devam etti.

AK Parti Bafra İlçe Başkanı Sayın SEMİZ; “Bu duygu ve düşüncelerle; Tüm Bafralı hemşerilerimin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor; mübarek Ramazan Bayramının ülkemize ve tüm dünyaya huzur, barış ve sağlık getirmesini temenni ediyorum. Sağlıkla ve beraberce geçireceğimiz nice bayramlar görmek ümidiyle…” diyerek sözlerine son verdi.