AK Parti 25. Dönem milletvekili seçilerek yeni dönemde Kahramanmaraş'ı temsil edecek olan Veysi Kaynak, AK Parti ailesini yemekte buluşturdu.

AK Parti'nin kurulduğu 2001 yılından bu yana Kahramanmaraş'taki başarısı için yönetici kademesinde emek vermiş ve şu anda vermekte olan isimlerin davetli olduğu iftara ilgi ve katılım da hayli yüksek oldu.

 ‘İstikametten hiç bir zaman vazgeçmeyeceğiz’

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Veysi Kaynak, Ak Parti’nin 2001 yılında kuruluşundan bu yana Kahramanmaraş'ta partiye emeği geçen tüm teşkilat üyelerini ve basın mensuplarını iftar yemeğinde bir araya getirmekten mutlu olduğunu belirterek; "Gece gündüz milletimizle beraber yürüyeceğiz, bu yolda milletimizin çizdiği istikametten hiç bir zaman vazgeçmeyeceğiz" dedi.





İftar saatinden önce konuşan Veysi Kaynak, 7 Haziran'da gerçekleşen seçim neticesinde hüzünlü bir tablo olduğunu söyleyerek; "Seçime hangi şartlarla gittiğimizi bir düşünün, yedi düvel bütün şer odakları bir tarafta AK Parti bir taraftaydı. PKK'nın HDP ile, MHP'nin Saadet Partisi ile, CHP'nin aynı hedefe düşmanlık yaptığını gördük. Ama Allah'a hamdolsun 19 milyon oy ile Türkiye'de yüzde 41 oy, Kahramanmaraş'ta yüzde 61 oy yine AK Parti ile beraber oldu" diye konuştu. 

Kendilerinin de eksiklerinin olduğunu söyleyen Kaynak; "Şunu görüyoruz ki yine milletimizin umudu AK Parti yine milletimizin partisi AK Parti ve millet kendimize çeki düzen vererek yeniden sorumluluk üstlenmemizi istiyor" ifadesini kullandı.

 Başbakanımızı Ezdirmeyeceğiz, Cumhurbaşkanımızı Yedirmeyeceğiz

"Bizim istikametimizi millet çizer ileri istikametimizi de Allah çizer" diyen Kaynak, "Herkes üzerine düşen görevi yapacaktır. Asla geri adım atmayacağız önümüzdeki süreçte asla milletimizin onurunu partimizin izzetini sarsmayacağız. İnşallah önümüzdeki süreç insanlarımızın kazanımlarını inançlarını, özgürlüklerini, kılık kıyafet özgürlüğüne refah topluluğu olarak yürüyüşünü tökezletmeyecektir. 15 sene evvel bu ülkede rahmetli Erbakan Başbakanlık koltuğunda iftar verdiğinde, resmi konutta iftar mı olur, hocalara iftar mı verilir diyerek ayağa kalkanlar bugün yine iftar tartışması yapıyor. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nu ezdirmeyeceğiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yedirmeyeceğiz. Bu güçlü sesi Kahramanmaraş’tan gönderiyoruz bir de diyorum ki kurulduğumuz günde söylediğimiz gibi, uzun ince bir yoldayız gece gündüz milletimizle beraber yürüyeceğiz. Bu yolda milletimizin çizdiği istikametten hiç bir zaman vazgeçmeyeceğizİftarın ardından AK Parti Kurucu İl Başkanı Rıfat Bülbül, eski milletvekili Ali Sezal ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ta birer selamlama konuşması yaparak bu güzel organizasyon nedeni ile ev sahibi Veysi Kaynak’a teşekkür ettiler.” Dedi.

İftar programına, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yeni milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu ve Mehmet İlker Çitil, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Onikişubat ilçe Başkanı Av. Ahmet Özdemir, 24. Dönem milletvekili Sıtkı Güvenç ve Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu, Kahramanmaraş’ta 2 dönem Belediye Başkanlığı yapan, 2 dönem de milletvekili olarak TBMM’de bulunan Ali Sezal, AK Parti Kurucu İl Başkanı Av. Rıfat Bülbül, Kurucu Teşkilat Başkanı Hamdi Sökmen, il eski başkanları Atıf Şirikçi ve Mustafa Sarıkaya’nın yanısıra partiye bugüne kadar emek vermiş çok sayıda davetli ile basın mensubu katıldı.

Öte yandan; büyük ilgi gören Veysi Kaynak’ın iftar programlarının önümüzdeki günlerde ilçelerle devam edeceği öğrenildi.

 

Editör: Haber Merkezi