GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
AK PARTİ’DE TEMAYÜL YOKLAMASI YAPILDI

AK PARTİ’DE TEMAYÜL YOKLAMASI YAPILDI

Tarih 06 Mayıs 2018, 02:17 Editör Dursun ONUR

TIME GÜNCEL GÖZLEM HABER- AK Parti, Giresun’da milletvekili aday adayları için temayül yoklaması düzenledi.


AK Parti Giresun İl Başkanlığı, milletvekili aday adayları için temayül yoklaması yaptı.

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurahman Öz ile AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk'’ün komisyon başkanlığını yaptığı temayül yoklamasında, 30 milletvekili aday adayı için 16 ilçeden bin 800 delegeden bin 210'ü oy kullandı.

Yoğun bir katılımla yapılan yoklamada üyeliği devam eden parti kurucular kurulu üyeleri, il yönetim kurulu üyeleri, il gençlik ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri, il disiplin kurulu  üyeleri, il demokrasi hakem kurulu üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe gençlik ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, ana kademe mahalle başkanları ve ana kademe köy temsilcileri sandık başına gitti.

KİMLER OYLANDI?

Mevcut milletvekillerinin katılmadığı oylamada delegeler; Bahtiyar Yıldız, Kadir Aydın, Özgür Okusal, Salih Yılmaz, Adnan Sağlık,Yılmaz Can, Ercan Türk,Turhan Alçelik, Mehmet Geldi, Abdullah Güney, Tayip Kardeş, Serdar Demirkan, Cihan Harman, Mehmet Kostakoğlu, Hasan Ekmen, Abdullah Mürşit Gürel, Bahtiyar Hüsem, Filiz Uzun, Mehmet Domaç, Dursun Karahasan, Tamer Tamdoğan, Adem Tatlı, Ömer Karahasan, Şeyma Tekin Memiş, Mehmet Küçük, Süleyman Servet Bozbağ, Abdülsamet Mercan ve Ayhan Akten olmak üzere toplam 30 milletvekili aday adayı için sandık başına gitti.

TEMAYÜLDEN ÇIKACAK İSİMLER KESİN İSİM DEĞİL

Büyük ilginin gösterildiği oylamada kullanılan oyların sayımının ise Ankara’da, parti genel merkezinde sayılacağı açıklandı. Temayülden çıkacak isimlerin kesin isimler olmadığı bilinirken 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için Giresun’da tamamlanan temayül yoklamasının ardından kamuoyu yoklaması yapılacak.

Akabinde ise AK Parti Genel merkezi kendi takdirlerini kullanarak Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın inisiyatifiyle listeler 21 Mayıs'ta netleşecek.

Bu haber 3048 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

BAŞKAN KÖSE İŞE İMARDAN BAŞLADI

BAŞKAN KÖSE İŞE İMARDAN BAŞLADI GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, şehrin geleceğini planlamak ve geliştirmek amacıyla ...

GEZMİŞ, İDDİALI KONUŞTU!

GEZMİŞ, İDDİALI KONUŞTU! GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- CHP Giresun Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Divan Katip Üyesi Elvan Işık Ge...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi