GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
AK PARTİ’DE SKM ONLARA EMANET

AK PARTİ’DE SKM ONLARA EMANET

Tarih 14 Mart 2017, 00:28 Editör Dursun ONUR

TIME ÖZEL YENİ KULİS HABER- Giresun’da AK Parti’nin SKM yönetimi belli oldu.


Başkan Hasan Ali Tütüncü nezaretinde toplanan AK Parti Giresun il teşkilatı 16 Nisan’da gerçekleşecek olan Anayasa değişikliği oylamasında seçim çalışmalarını yürütmek üzere Seçim Koordinasyon Kurulu (SKM) başkanı ve üyelerini belirledi.

16 Nisan’da yapılacak olan referandum için hazırlıklarını yoğunlaştıran AK Parti Giresun'da Seçim Koordinasyon Merkezi’ni (SKM) oluşturdu.

AK Parti Giresun İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Nihat Emiroğlu başkanlığında SKM'de görev alacak üyelerin isimleri belli oldu.

Emiroğlu başkanlığındaki AK Parti Giresun İl SKM yönetimi şu isimlerden oluştu:

İŞTE O İSİMLER

Parti yönetimi dışından kısa adı HUDER olan Hukuki Araştırmalar Derneği Giresun Temsilcisi Av. Nuri Karaman, AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Mali ve İdari İşler Başkanı Av. Alemdar Akar, AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Medya Tanıtım Başkanı Halit Yağlıdere, İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Nail İpek, (bu isim biraz sorunlu) ve İl Başkan Yardımcısı ve İnsan Hakları Başkanı Hasan Demir.

Ötesi.

Kadın ve gençlik kollarından kimi takviyeler de cabası.

SON DAKİKA DEĞİŞİKLİĞİ DE MUHTEMEL

Bu arada, AKP kulislerinden edindiğimiz bilgilere göre SKM’ye başka isimlerin de takviye edilebileceği gibi mevcut listeden çıkarmaların da olabileceği iddia ediliyor.

Bu haber 2518 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

MHP’Lİ YAMAN’DAN KÖSE’YE AĞIR SORULAR

MHP’Lİ YAMAN’DAN KÖSE’YE AĞIR SORULAR GİRESUN TIME POLİTİKA HABER- MHP’li Giresun Belediye Meclis Üyesi Güray Kubilay Yaman, çiçeği burnunda CHP’li Beled...

MİLLETVEKİLİ TEMÜR, MÜJDEYİ VERDİ

MİLLETVEKİLİ TEMÜR, MÜJDEYİ VERDİ GİRESUN TIME POLİTİKA HABER- AK Parti Giresun Milletvekili, TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi Ali Tem...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi