AK Gençlikte dönmez dönemi

Ak Parti Erzurum Gençlik Kolları İl Başkanlığına Erdoğan Dönmez atandı

admin
admin
21 Mart 2018 Çarşamba 07:48
AK Gençlikte dönmez dönemi

31 Mart tarihinde yapılacak olan Gençlik Kolları İl Kongresi’ne tek aday olarak Erdoğan Dönmez girecek.

Geçtiğimiz hafta yapılan AK Parti Erzurum İl Kongresi’nde yeniden başkanlık koltuğuna oturan Mehmet Emin Öz’ün ardından gençlik kollarında da değişime gidildi. Mevcut Başkan Ömer Faruk Yarba'nın yaş sınırına gelmesinden dolayı tüzük gereği yapılan değişiklikle Ankara'ya çağrilan adaylardan biri olan Erdoğan Dönmez kongre öncesi il başkanı olarak atandı.

31 Mart tarihinde yapılacak olan Ak Parti Erzurum Gençlik Kolları İl Başkanlığı kongresine tek aday Erdoğan Dönmez olacak.

Öte yandan İl Başkanı Mehmet Emin Öz, AK Parti resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, “AK Parti Erzurum İl Gençlik Kolları Başkanlığına ataması yapılan Erdoğan Dönmez kardeşimizi tebrik eder, yeni görevinde muvaffakiyetler dilerim.” ifadelerini kullandı.

Editör

Son Güncelleme: 21.03.2018 07:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.