Niğde AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Özdemir Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı ziyaret ederek yönetimini tanıttı.

 

AK gençlere görevinde başarılar diliyorum

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Yeni gençlik kolları başkanımıza ve size yeni görevin hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah yüzünüzün akı ile bu görevi en iyi şekilde infaa etmenizi Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyorum. İnşallah önümüzdeki süreci hep beraber başarılı bir şekilde, dostluk ve kardeşlik içerisinde yaşamayı ve yine huzurumuzu bozmadan yolumuza devam etmeyi Cenab-ı Hakk hepimize nasip etsin" dedi.

 

Görevi en iyi şekilde yapacağına inanıyorum

 

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Partimizde Gençlik Kolları düzeyinde bir başkanlık değişikliği oldu. Başkanımız siyasete fazla yabancı değil. Okumuş avukat olmuş ve bu görevi de en iyi şekilde yapacağına ben inanıyorum. Teşkilatta eski ve yeni arkadaşlar birbirinin deneyiminden tecrübesinden yararlanarak partimizin oylarını artırmak, partimizin programını anlatmak, projelerimizi anlatmak yapılan çalışmaları hem yerel manada hem genel manada vatandaşa anlatmanın vasıtası teşkilattır. Dolayısı ile Gençlik Kollarımız da teşkilatın bir unsuru olarak bu görevi hep beraber infaa edeceğiz" şeklinde konuştu.

 

Teşkilatın ve teşkilatçılığın ne demek olduğunu biliyorum

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Ben parti yönetiminde, hem il yönetiminde bulunmuş hem de il yönetiminden sonraki süreçte de 5 yıl il başkanlığı yapmış teşkilatın ve teşkilatçılığın ne demek olduğunu bilen bir kardeşiniz olarak 2009 yılında Belediye Başkanı olmuş birisiyim. Dolayısı ile Gençlik Kollarımızın, Kadın Kollarımızın hem de İl, İlçe yönetimimizin bizden istek ve arzuları ya da problemlerin çözümlenmesine hep beraber el birliği ile  çalışacağız. Bizim gençlerimize, gençlik kollarımıza desteğimiz sonsuz bunu belirtmek istiyorum" dedi.

 

Gençlere önem veren parti AK Parti

 

Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Özdemir; "Bizim hedefimiz sizin projelerinizle sizin fikirlerinizle ilerleyip üniversitedeki kurulmuş kaleleri yıkıp AK Gençlik olarak ÜNİAK olarak taçlandırmak. Çalışmalarımızda üniversitedeki arkadaşlarımızı aktif hale getirmek bir diğer amacımız. Yakın zamanda da meclise 18 yaş seçilme önergesi verildi. Bu önergeye yönelik Niğde üniversitesinde bazı kulüplerin çalışmaları ve talepleri vardı. Özellikle üniversitedeki arkadaşlarımızın bunu çok iyi kullanacağını düşünüyorum. Çünkü gençlere en çok önem veren parti bizim partimiz. Teşkilatta da en çok önem gençlere bizim partimizde veriliyor. İnşallah sizlerinde desteği ile biz planlarımızı projelerimizi gerçekleştireceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.

http://www.borhaber.net/siyaset/ak-genclerden-baskan-akdogan-a-ziyaret-h16184.html

Posted by Bor Haber on 26 Mart 2015 Perşembe
Editör: TE Bilişim