Haberler

Aileleriyle birlikte gittikleri piknikte kaybolan 2 kişiden günlerdir haber alınamıyor

Güncelleme:

Şırnak'ta aileleriyle birlikte gittikleri piknikte kaybolan iki kişiden günlerdir haber alınamıyor. Araçları Cudi Dağı eteklerinde terk edilmiş halde bulunan şahısları arama çalışmaları sürüyor.

Şırnak'ın Cudi Dağı bölgesinde pazar günü aileleriyle birlikte gittikleri piknikte kaybolan İzzet Batmaz (49) ile Selahattin Güngen'den (38) haber alınamıyor. Vali Ali Hamza Pehlivan, kayıp şahıslar için arama çalışmasının aralıksız sürdüğünü söyledi.

ARAÇLARI TERK EDİLMİŞ HALDE BULUNDU

Batmaz ve Güngen, otomobille dolaşacaklarını belirterek, piknik alanından ayrıldı. İkiliden bir süre haber alamayan aileleri İkizce Jandarma Karakolu'na giderek, ihbarda bulundu. Ailelerinin ihbarı üzerine başlatılan arama çalışmalarında Batmaz ve Güngen'in bindiği araç, Cudi Dağı eteklerinde terk edilmiş halde bulundu.

Aileleriyle birlikte gittikleri piknikte kaybolan 2 kişiden günlerdir haber alınamıyor

VALİ'DEN GEREKLİ TAKİP SÜRÜYOR AÇIKLAMASI GELDİ

Batmaz ve Güngen'in arama çalışmalarına ilişkin açıklamada bulunan Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, jandarma ekipleri tarafından havadan ve karadan arama çalışmalarını sürdüğünü söyledi. Vali Pehlivan, "Kayıp vatandaşlarımız ile ilgili iş adli boyut kazandı. Cumhuriyet Başsavcılığı'mızın talimatları doğrultusunda jandarma ekiplerimiz havadan, karadan gerekli takibi sürdürüyorlar. Şu anda herhangi bir iz, emareye rastlanmadı. Ama yakın takipte arkadaşlarımız. Arkadaşlarımız belli bir plan doğrultusunda takibatlarını sürdürüyorlar. Ailelerin bu konuda hassasiyetleri var. Herhangi bir gelişme olduğunda aileleri ile paylaşacağız" dedi.

Aileleriyle birlikte gittikleri piknikte kaybolan 2 kişiden günlerdir haber alınamıyor

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şırnak Cudi Haberler

500

Yorumlar (6)

Fako:

Terör örgütü kaçırmış olabilir

11
1
yanıtYanıtla
ADANALI ZURNACI:

Beyaz toros kaçırmış olabilir

yanıt0
yanıt0
karadeniz:

Aile, ce gitmişsin pikniğe aile, ni orada bırakıp ne dolaşmasıdır başka bir iş var bu işte. ya uyuşturucu çekmeye gittiler yada define çıkarırken düştüler bir kuyuya

4
2
yanıtYanıtla
Samsun:

Manyak Manyak konuşmayın bee sanki oradaymışsınız gibi emin konusuyosunuz insanların günahlarını almayın siz kendiniz cok mu iyisiniz dolasamazmi insan onuda başka seylere cekiyosunuz

yanıt0
yanıt0
Bu bir varsayımdır:

daha önceden bir mağara görüp buldular pikniği bahane ettiler define bulacağız hevesi ile merakla içeriye girdiler ve bir daha çıkamadılar yakınlardaki mağaraları araştırsınlar bizim burada oldu bu şekilde definecilerden biri mağarada havasızlıktan rahmetlik olmuştu

0
1
yanıtYanıtla
Oku:

Daga cikmislardir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title