Büyük Torbalı

Ailelerin yanındayız mesajı verildi

Vatan Partisi, Diyarbakır’da HDP il binası önünde nöbet tutan annelerin isyanını destekleyen imza kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında şehir merkezinde basın açıklaması yapan Vatan Partisi Torbalı İlçe Saymanı Gülşen Dağıtan yaptığı konuşmada önemli açıklamalarda bulundu

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Ailelerin yanındayız mesajı verildi
129 Görüntüleme
11 Ekim 2019 - 10:15
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Diyarbakır HDP il binası önünde eylem yapan ailelerin sayısı giderek artıyor. Son olarak eyleme katılan ailelerin sayısı 18’e yükseldi. 3 Ekim’de HDP Diyarbakır il binası önün de başlayan eylemde 38 gün geri bırakıldı. Aileler yakınlarının hain terör örgütünün elinden kurtarılması için bekleyişlerine devam ediyor. Ailelerin oturma eylemine ülke genelinde herkes destek verirken Vatan Partisi Torbalı ilçe teşkilatı konuyla ilgili baskın açıklaması yaparak imza kampanyası başlattı.
İlçe Merkezinde Ziraat Bankası önünde stant açan Vatan Partisi Torbalı ilçe teşkilatı üyeleri adına basın açıklamasını parti Saymanı Gülşen Dağıtan yaptı. Dağıtan konuşmasında “Biz Vatan Partisi Torbalı İlçe Başkanlığı olarak Diyarbakır annelerine destek verme amacı ile toplanmış bulunuyoruz. Eylemin yapılacağı yer siyasi bir partinin kapısı değildir diyenlere sesleniyoruz. Çocuklarımızı dağa kaçıranların adresinin HDP olduğunu herkes biliyor. Annelerin eylem yaptığı yer en doğru adrestir. Annelerin HDP/PKK zihniyetine verdiği yanıt açık ve net; Diyarbakır’da genç bırakmadınız. HDP, terörün askerlik şubesi gibi çalışıyor. Evlatlarımızı almadan buradan ayrılmayacağız. PKK geçmişte esnafa zorla kepenk kapattırıyordu. 24 Temmuz 2015’ten buyana Türk ordusu ve hükümetin kararlı duruşu sayesinde PKK hendeklere gömüldü, dağlarda bitirildi. Anneler artık PKK’dan korkmuyor, HDP’nin kapısına dayanıyor, kepenk kapattırıyor. İşte bu cesur Diyarbakır annelerinin zaferidir, Türk milletinin zaferidir. İzmir’de de PKK tarafından evlatları kaçırılan anneler olduğunu biliyoruz ve onlara sesleniyoruz. Siz de, Diyarbakırlı anneler gibi cesur olun. Vatan Partisi olarak Diyarbakır’lı annelerin bu haklı mücadelesinde ilk günden beri yanındaydık ve olmaya da devam edeceğiz. Gelin hep birlikte evlatlarımızı kurtaralım. Vatanın bölünmez bütünlüğü ve refahı için bu milli yolda bir araya gelelim. Diğer siyasi partiler, kurum ve kuruluşlara sesleniyoruz ” diyerek konu hakkında birlik olmanın önemine vurdu.
“HDP KAPATILSIN”
Dağıtan açıklamasının devamında sınırda başlayan operasyona da değinerek “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Barış Pınarı Harekatı başlamış bulunmaktadır. Tüm yüreğimizle destekliyoruz. PKK terör örgütünün kökü kazınacaktır. PKK terör örgütüne ve onun ağababası Amerika’ya Türk milletinin gücünü gösterelim. Allah mehmetciğimizin yanında olsun. PKK ve Amerika Yenilecektir. Zafer Şanlı Türk Ordusunun ve Büyük Türk Milletinin olacaktır. Ne Mutlu Türküm diyene! Torbalı da imza kampanyamızı başlatıyoruz. Evlatları PKK tarafından kaçırılan ailelerin mücadelesini destekliyorum. Türkiye’mizin birliği ve bütünlüğü için ben de ailelerin yanındayım diyen herkesi imza vermeye çağırıyoruz. Buradan bir kez daha sesleniyoruz; PKK’ya asker toplama merkezi gibi çalışan HDP derhal kapatılmalıdır ” ifadelerini kullanarak sözlerini noktaladı.
YASİN GÜLCÜ

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web