Aile Sağlığı Merkezi yıl sonu hizmete giriyor

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Lüleburgaz Evrensekiz Aile Sağlığı Merkezi’nin ihale aşamasının tamamlandığını açıkladı. Minsolmaz, aynı zamanda aile sağlık merkezinde Sağlık Bakanlığı kalite standartlarına uygun ve modern fiziki koşullarda sağlık hizmeti verileceğini ifade etti. 

Önadım Haber
Lüleburgaz Evrensekiz Aile Sağlığı Merkezi’nin ihale aşaması tamamlandı.
AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz’da yaptığı açıklamada aile sağlığı merkezinin yıl sonuna kadar hizmete gireceğini duyurdu. Sağlık merkezinin ilimize ve Lüleburgaz Evrensekiz beldesine hayırlı olmasını dileyen Selahattin Minsolmaz, şu ifadeleri kullandı.

“İhale aşaması tamamlanan Aile Sağlığı Merkezimizde; 2 adet muayene odası, 1 tıbbi müdahale odası, 1 labaratuvar, 1 gebe izlem ve Aile planlama odası, 1 aşı ve çocuk izlem odası, 1 emzirme odası olarak Sağlık Bakanlığı kalite standartlarına uygun ve modern fiziki koşullarda sağlık hizmeti verilecektir. Evrensekiz beldemizde Aile Sağlığı Merkezimiz yıl sonuna kadar hemşehrilerimizin hizmetine girecektir. İlimize ve Lüleburgaz Evrensekiz beldemize hayırlı olsun.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol