Aile kavgası, baba ve oğlu öldü

Çorum’un Osmancık ilçesine bağlı Öbektaş Köyü’nde yaşanan aile kavgasında baba ve oğlu hayatını kaybetti.

03 Haziran 2020 Çarşamba 13:02
Aile kavgası, baba ve oğlu öldü

Çorum'un Osmancık ilçesinde çıkan kavgada av tüfeği ile vurulan İdris Karakuş (58) ile oğlu Gülami Karakuş (25) hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre; sabah saatlerinde yaşanan olayda, akraba olan iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Dursun K. (20) yanında bulunan av tüfeği ile amcası ve amcasının oğluna ateş etti. Tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği İdris Karakuş ile oğlu Gülami Karakuş yaralandı. Çok sayıda saçmanın isabet ettiği İdris Karakuş (58) olay yerinde can verirken, ağır yaralanan Gülami Karakuş (25) ise ambulansla Osmancık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Gülami Karakuş, hastanede hayatını kaybetti.

Köylülerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi. Cinayet zanlısı Dursun. K. olayda kullandığı av tüfeği ie birlikte yakalanarak gözaltına alındı.


Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.


İHA

Son Güncelleme: 04.06.2020 09:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.