ATLAS VAKFI BURSİYERLERİ AKM’DE TİYATRO İZLEDİ

ATLAS VAKFI BURSİYERLERİ AKM'DE TİYATRO İZLEDİ

10 Kasım 2019 - 00:19

ATLAS Sağlık Eğitim  Vakfı'nın bursiyerleri Atatürk Kültür Merkezinde gösterimde olan “Ölü’n Bizi Ayırana Dek” isimli tiyatro oyununun gösterimine katıldı. 

Vakıf olarak sadece burs vermediklerini, bir vizyonu paylaştıklarını ifade eden Atlas Vakfı Başkanı Dr. Mustafa Apak, "Biz 36 kurucu üye Atlas Sağlık Eğitim Vakfını kurarak Türk gençliği için , İzmir ve Türkiye'miz için bir şeyler yapmak istedik. Üç yıl içerisinde de geriye dönüp baktığımızda  çok yol kat ettiğimizi düşünüyorum ;İzmir'de spor ve sanat etkinliklerine bir çok katkıda bulunduk. Çeşitli konferans ve paneller düzenledik. İzmirli STK'larla ortak çalışmalara başladık. 300 üyemiz oldu ve şu an için İzmir'de 40 üniversite öğrencisine karşılıksız burs veriyoruz. Ayrıca bursiyerlerimizin kendini geliştirmeleri için  eğitim,gezi ve sosyal faaliyetlerini rahatça yapabilecekleri bir bütçe ayırdık. Bu faaliyetlerimizi sinema,tiyatro,kitap kulubü gibi klüpler kurarak bursiyerlerimizin de isteklerini göz önüne alarak yapıyoruz. Atlas Gönüllüleri tarafından da  destek verilen etkinliklerde bursiyerler ile gönüllüler de biraraya gelinmekte ve kulüp yöneticileriyle etkinlikler sonrası tartışma ve söyleşi yapılmakta . Amacımız bursiyerlerimizin her alanda en iyi şekilde bilinçle yetişmesi ve gelişmesidir. Biz Sadece burs vermiyoruz, bir Vizyonu paylaşıyoruz... Başka bir yaşam mümkün" dedi .  

Ebru Cündübeyoğlu ve Hakan Yılmaz’ın oynadığı oyunun konusu: Boşanmaya karar vermiş bir çift son geceyi eğlenerek geçirirler ve sabah uyandıklarında bir şey hatırlamıyorlardır. Evlerinde buldukları cesetle işler bir anda karışır ve ilişkilerini, evliliklerini, geçmişlerini, kendilerini bulundukları noktaya taşıyan olayları tekrar değerlendirme fırsatı bulurlar.

ATLAS Eğitim ve Sağlık Vakfı Bursiyerleri önümüzdeki günlerde de Tuluyhan Uğurlu'nun "Bir Ege Hikayesi " adlı Piyano Resitaline ve Atlas Sinema klubü olarak da "Onun adı Petrunya adlı film gösterimine katılacaklar. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MANİSA LALESİNİ KOPARANA 387 BİN LİRA CEZA
MANİSA LALESİNİ KOPARANA 387 BİN LİRA CEZA
İZMİR ÜÇÜNCÜ, BİNGÖL SONUNCU
İZMİR ÜÇÜNCÜ, BİNGÖL SONUNCU