Kamu Personelleri

Aile Bakanımızdan 1500 Personel Alımı Müjdesini Bekliyoruz

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın 2017 yılı içinde ASDEP kapsamında 1500 personel alımı yapması bekleniyor. Bakanlık 2016 yılında da 1500 personel alımı yapmıştı, yeni alımlarla birlikte ASDEP personeli sayısı 3 bine çıkacak. Şu ana kadar 1500 ataması için resmi bir açıklama gelmedi.

Tüm Kurumlar Atama Planlamasını Açıklıyor

2017 yılında kurumların alacağı personel sayıları birer birer açıklanıyor. MEB, Sağlık Bakanlığı, BBDK, PTT gibi kurumlar atama planlamalarını açıkladı. Aile Bakanlığı’ndan da bir resmi açıklama bekleniyor.

ASDEP Alımlarını Kimler Bekliyor?

ASDEP’in ülke geneline yaygınlaştırılması için özel hizmet alımı yoluyla  1500 personelin istihdamı yapılmıştı. İkinci personel alımları için Sosyal Hizmet, Psikoloji, Sosyoloji, Çocuk Gelişimi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Aile ve Tüketici Bilimleri mezunları merakla atama müjdesi beklemektedir.

Bir Yorum

  1. Sosyal hizmet 0nlisans mezunlarına da şans verilsin lütfen.Ya da bölümün iki yıllıgı kapatılsın.Bosuna harcanmıs iki yıl istemiyoruz.Lütfen sesimize kulak verin

  2. hem okumaya teşvik ediyorsunuz sınavlarda yaş sınırı yok alımlara gelince yaş şartı var.Lütfen yaş şartı kaldırılsın….

  3. Türkiyenin en büyük projesi eğer topluma yararlı faaliyetler sürdürmek istiyorsanız ASDEP projesinin sürekliliğini sağlamanız gerekli

  4. Aöf sosyal hizmetler verdiğim parayı ve zamanımı geri versin bende diplomayı geri vermek istiyorum!

  5. Bir il 1 kişilik ilana çıkmış ve şubat 15 te bitirmiş.duymadık etmedik yoksa kişiye açılmış özel ilan mıydı değilse neden alımlar net değil?

  6. Asdep sosyal hizmet uzmanlarının hakkıdır. Herkes bildiği işi yapsın.

  7. Aşağıda bahsettiğim durum asılsız çıktı.daha önceki asdep sonucu yeni açıklanmış.

  8. 2016 Asdep alımlarında hep sosyologlar yerleştirildi..lütfen Sosyal hizmet uzmanlarını unutmayın çok mezunumuz var ve bu iş bizim hakkımız