reklam
reklam
DOLAR 32,5080 % -0.12
EURO 34,9511 % 0.3
STERLIN 40,6107 % 0.07
FRANG 35,5915 % 0.07
ALTIN 2.434,82 % 0,48
BITCOIN 64.206,09 -0.819

Ahmetbeyli Kadınlar Kursa Katıldılar

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Ahmetbeyli Kadınlar Kursa Katıldılar
reklam

Ahmetbey Belediyesi ve Habitat Derneği işbirliğine başlatılan proje kapsamında Ahmetbeyli kadın kursiyerlere teknoloji eğitimi verildi.

Ahmetbey Beldesi’nde yaşayan vatandaşların bilgilendirilmesine olanak sağlamak maksadıyla Habitat Derneği ve Ahmetbey Belediyesi işbirliğinde düzenlenen kursların oldukça verimli geçtiğini ifade eden Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, bilgisayar kullanımı, temel kavramlar, internete giriş ve ofis yazılımları konusunda verilen eğitimlere çok sayıda vatandaşın katıldığını söyledi.

Konuyla ilgili Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş tarafından yapılan açıklamada “Habitat Derneği ve Belediyemiz işbirliğiyle yürütülen proje kapsamında, kadın kursiyerlerimiz ücretsiz teknoloji eğitimi programı içerisinde; bilgisayar kullanım alanları ve temel kavramları, internete giriş ve e-posta gönderimi, Microsoft Word, Excel ve Powerpoint programlarının genel uygulamaları, sosyal medya ve mobil cihaz kullanımı konularında eğitimler alıyor.

Eğitim sonunda kadınlar, her türlü bilgiye daha kolay erişme imkânı buluyor. İlgi alanlarına göre internet ve sosyal medya platformlarını etkin şekilde takip edebiliyor, işleriyle ilgili kullanabiliyor ve çocukları başta olmak üzere dünya ile iletişimlerini artırabiliyorlar” denildi.

Ahmetbey Beldesi’nde yaşayan vatandaşların ve çocukların eğitimlerine katkı sağlamak için çeşitli proje ve çalışmaların hayata geçirilmeye devam edeceğini ifade eden Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, Belde genelinde yaşayan vatandaşların güncel teknolojik gelişmeler hakkında bilgilendirilmesinin son derece önemli olduğunu söyledi. Teknoloji ve internet çağında yaşadığımızı hatırlatan Başkan Altıntaş, Ahmetbeyli vatandaşların çağın gerekliliklerinden uzak kalmaması için eğitim çalışmalarının sürekli olarak devam edeceğini söyledi.

 

Haber/Kaynak: Sınırkent