AHMET SEVEN SAMSUN BİL KOLEJİNİ ZİYARET ETTİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 19 Ekim 2020 21:44
AHMET SEVEN SAMSUN BİL KOLEJİNİ ZİYARET ETTİ
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven Samsunun özgün kurumsal ve özel eğitim kurumlarından olan Bil Kolejini ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Turan Arslan'a yeni dönemde hayırlı olsun dileğinde bulundu.
AHMET SEVEN SAMSUN BİL KOLEJİNE ZİYARET ETTİ

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven Samsunun özgün kurumsal ve özel eğitim kurumlarından olan Bil Kolejini ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Turan Arslan'a yeni dönemde hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Seven: önceki eğitim döneminde Bil Kolejinde çok sayıda okur yazar buluşmaları gerçekleştirdiklerini söyleyerek: " Bu dönemde de sosyal mesafe kuralları çerçevesinde bu anlamda çalışmalar yapmayı arzu ediyoruz. Pandemi sürecindeki şartları dikkate alarak okur yazar buluşmalarının yanısıra kitap okuma etkinliklerine de katkı sağlamak istiyoruz. Hem bu konularda istişarede bulunmak hem de yeni eğitim ve öğretim döneminin hayırlı olmasını dilemek maksadıyla ziyarette bulundum. İlgilerinden dolayı eğitim ve öğretim dünyasında başarılı çalışmalarıyla kendini ispat eden Bil Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Turan Arslan'a teşekkür ediyorum" dedi.

Bil Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Turan Arslan'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti  dile getirerek: " Öğrencilerimize okumayı sevdirip teşvik etmek konusunda her türlü girişimde bulunuyoruz. Etkin ve yetkin eğitimci kadromuzla bu güne kadar önemli bir yol katettik. Bu hususta yine Samsun Yazarlar  Derneğimizden de faydalanmayı düşünüyoruz. şartlar elverdiği ölçüde okur yazar buluşmalarımız devam edecektir." diyerek konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.