Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköy firma rehberi çekmeköy 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı çekmeköyde microblading

Bu haber kez okundu.

Ahmet Poyraz ;Meclis üyelerini adaylarını ve 5 yılda yapacağı projeleri tanıttı

Çekmeköy Spor Kompleksinde gerçekleşen proje ve meclis üyesi aday tanıtım programında konuşma yapan Ak Parti Çekmeköy belediye başkan adayı Ahmet Poyraz "Allah nasip ederse inşallah vizyon projelerimizi hayata geçireceğiz" dedi. 

Poyraz ; 5 yıl sonra projeleri tamamlama sözü veriyorum
Proje tanıtım programında konuşma yapan Ahmet Poyraz konuşmasına şöyle devam etti  ; Sizlerin karşısına başımız dik çıkaran Allah'ıma şükürler olsun. Dün size söz verip bu gün karşınıza çıkacak bir yüzümüz var ise 5 yıl sonra bu projeleri tamamlayarak karşınıza çıkacak bir kardeşiniz olarak bu günden söz veriyorum. 

15 Temmuz gecesinde kardeşliğimiz pekişti

Biz sahada 15 Temmuz gecesinde sokaklarda Ülkücü gençleri, Ak Partili gençlerimizi gördüm. O gece tank ve tüfeğe karşı bayrak inmesin ezanlar susmasın diyenlerin çöpünü bile toplamak bizler için şereftir. O şerefi bizlere bağışlayan Allah'a şükürler olsun. 

Şehitler ölmez, vatan bölünmez

Hep birlikte diyelim. Şehitler ölmez, vatan bölünmez. Ülkücü kardeşlerim hep beraber, hep beraber birlikte diyelim. Şehitlerimize haklarımı helal ettirmek için mücadele edelim. 

31 Mart tarihine kadar basmadık zil bırakmayacağız

İnşallah kapı kapı çalışacağız. 31 Mart tarihine kadar basmadık zil çalmadık kapı bırakmayacağız. Cumhur ittifakımızın mücadelesini Çekmeköy'de her zaman yapacağız. 31 Mart tarihinde kazanan Çekmeköy olacak. Sizlere güveniyorum" dedi. 

Konuşmalarının ardından Ak Parti ilçe başkanı Salih Kırıcı söz alarak yeni dönem adaylarını sahneye tek tek çağırarak, adayları tanıttı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.