Ahmet Nur Çebi: "Pusucu ilan edildim!"

05.12.2019 - 12:25 | Son Güncellenme: 05.12.2019 - 12:25

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fikret Orman döneminde taraftarlara para vererek tezahürat yaptırdığı iddialarıyla ilgili olarak, "Bana 1.5 yıldır pusucu deniyor ama bu taraftarlara kimse ulaşamıyor" dedi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Milliyet'e verdiği röportajda dikkat çeken ifadeler kullandı.

Fikret Orman'ın başkan olduğu dönemde taraftarlara para vererek "Paralar nerede" şeklinde tezahürat yaptırdığı ileri sürülen Ahmet Nur Çebi, iddialara sert tepki gösterdi.

Çebi, şöyle konuştu:

"Son 1,5 yıldır benim locamı izleyen, gelecek insanların kartlarını iptal eden yöneticiler burada bir sürü kamera varken, bu tezahüratları yapan taraftarları neden bulamıyorlar? Ben bir arkadaşımıza bu konuda talimat verdim, ‘Bunları bana bulacaksın’ dedim. 1,5 yıldır pusucu deniyor bu kişilere ama bulunamıyorlar. Bulunan isimleri neden çağırmıyorsun, neden sormuyorsun birisi sana para mı veriyor diye. Belki taraftar bunu kendi istiyor, belki de pusucu diye bir şey yok. Benim verdiğim talimatla birileri bulunursa benim yargılama hakkım yok. Sadece onlara soracağım, neden böyle bağırıyorsunuz, para alıyor musunuz diye. Orman’ın yapması gereken şeyleri şimdi ben yapacağım. Locamda benimle oturan dernek başkanlarına ‘biz sizi izliyoruz’ mesajı verildi. Ben bu kulüpte ikinci başkanlık, abilik yapmışım. Neden benim oturduğum kişiler tehdit edildi?"

Senin için hazırladığımız haberler