Amasya İtimat

Ahmet Dayıbaş’ın Onuruna Veda Yemeği verildi

Emekliye ayrılan Taşova Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ahmet Dayıbaş onuruna veda yemeği düzenlendi.

11 Ekim 2019 Cuma günü akşamı İlçe stadyumunda düzenlenen veda yemeğinde ilçemize yaptığı hizmetlerden dolayı Dayıbaş’a teşekkür eden Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Sercan Şenel;

“Ahmet Dayıbaş Müdürümüz görev yaptığı sürede farkındalık  oluşturtan işler yaptığına inanıyoruz. Birlikte yaptığımız çalışmalarda bir çok Türkiye dereceleri elde ettik. Biz kendisini kurum müdürü olarak değil daha çok bir  büyüğümüz olarak gördük. Bizlere her zaman psikolojik desteklerde bulunup her zaman önümüzü açmıştır. Sayın müdürümüz bizlere el vermiş olarak kabul edip onun boşluğunu doldurmaya çalışacağız. Kendisine bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum” dedi.

Taşova’da 17 yıl çalışmaktan ve bu güzel ilçeye hizmet etmekten dolayı mutlu olduğunu belirten Dayıbaş;

“Görevde bulunduğum süre içerisinde hem Taşova halkı, hem resmi kurum hem de STK temsilcileri ile iyi ilişkiler içerisinde bulundum. Görev yaptığım sürede sporun gelişmesi için elimizde olan imkanlar ölçüsünde  çalıştık. Görev süremde en büyük hayalim bir süper lig takımının burada oluşması ve süper lig maçları bu güzel ilçede oynamasını sağlamaktı. Sercan Şenel hocamızın büyük gayret ve çabaları sayesinde bu hayalimde gerçek oldu ve hem ülkemizi, hem ilçemizi Avrupa’da temsil ettik.

Gönül rahatlığı ile gözüm arkada kalmadan emekliye ayrıldım. Görev yaptığım sürede beraber çalıştığım İlçe kaymakamlarına, Belediye Başkanlarına, İl Spor Müdürlerine, kurum müdürlerine ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Gençlik Merkezi Müdürü Sercan Şenel Günün anısına Ahmet Dayıbaş’a bir plaket takdim etti.

Yorum Ekle