Haberler

Ünlü Şair Yılmaz Odabaşı, Ahmet Kural'dan Ayrılan Sıla'ya Talip Oldu

Güncelleme:

Aşklarıyla gündemden düşmeyen Sıla ve Ahmet Kural ayrıldı. İkilinin ayrılığıyla ilgili olarak ünlü şair Yılmaz Odabaşı, önce "Sıla'ya talibim." dedi, sonra işi şakaya vurdu.

Ünlü şarkıcı Sıla, yazın Ahmet Kural ile aşk yaşamaya başlamıştı. İkilinin aşk dolu fotoğrafları çok konuşulmuş ancak ünlü çifte nazar değmişti. Ahmet'ten ayrılan Sıla'nın şimdiden talibi çıktı.

"ŞİİR DE YAZIYORMUŞ SILA'YA TALİBİM"

Sıla- Ahmet Kural ayrılığını öğrenince sosyal medya hesabından esprili bir dille yorum yapan ünlü şair Yılmaz Odabaşı, "Sıla'ya da ben talibim:. Zaten şiir de yazıyormuş..." yazdı. Sosyal medya bu yorumu görünce coştu. Daha sonra açıklama yapan Odabaşı, "şaka yaptım" dedi.

İşte o tweetler:



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ahmet Kural Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (15)

ben benim:

kardeş önce bir sıranı bekle ben varım sılaya talip

4
7
yanıtYanıtla
osi:

Kardeş aşka inancımız bugunde son buldu.

9
1
yanıtYanıtla
necati:

bunlar birbirlerinin AYAKKABIsını giymeye meraklılar. . .

7
2
yanıtYanıtla
AK SAKALLI:

BENDE TALİBİM NE YANİ AHMETE VARDA BANA YOKMU BENİM NEYİM EKSİK

6
1
yanıtYanıtla
MODE:

dayı kendini metin hara zannetti galiba :D

4
3
yanıtYanıtla
KOKO:

KAHROLSUN KAN İLE BESLENEN AMERİKA

4
2
yanıtYanıtla
,xx:

şiştik artık bu ikisini haber yapıp durmayın

5
1
yanıtYanıtla
Mustafa Şefik:

Ben de şiir eleştirmeniyim. Sıla hanım kabul buyurursa tanışmak isterim dermişim

2
2
yanıtYanıtla
özkan:

Ormanlar bizim onları koruyalm, yakmayalım, kesmeyelim, tamam mı. . .

3
1
yanıtYanıtla
ŞEYHŞAMİL:

ÜLKEMİZİN ÜZERİNDE KAN HESAPLARI YAPAN ŞEREFSİZ AMERİKA SONUN YAKINDIR

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title