Ahmet Canbaz ve Taha Tunç transferlerinde son durum!

Trabzonspor'da hedef yetenekli genç oyuncuları transfer etmek...

Ahmet Canbaz ve Taha Tunç transferlerinde son durum!

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Trabzonspor gelecek sezonun kadrosunu kurabilmek adına transfer çalışmalarını devam ederken, genç futbolcularla kadroda dinamizm yaratmak istiyor.

Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Bordo-Mavililer'de gündemdeki bir isim de Ahmet Canbaz...

Werder Bremen'de forma giyen genç oyuncu için Trabzonspor görüşmelerini sürdürürken, transferin sonuçlanma ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi.

Öte yandan Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan'da iki genç oyuncunun transfer edilebileceğini söylerek, "2 genç oyuncuyla bugün veya yarın sözleşme imzalayacağız. Onun dışında Ümit Milli Takım oyuncusu Ahmet Canbaz ile ilgili de bir çalışmamız var. Genç oyuncu transferinde sayı limitimiz yok, sistemimize uyan, maliyeti uygun, yetenekli oyuncuları kadromuza katmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Genç oyuncu ise sosyal medya hesabından Trabzonspor ile ilgili paylaşımları beğenerek taraftara mesaj gönderiyor:

 

 

 

 

TAHA TUNÇ GELİYOR!

Bu sezon Pendikspor ile istikrarlı bir görüntü çizen genç futbolcu Taha Tunç, Trabzonspor için sağlık kontrollerinden geçti. Gelecek sezon Bordo-Mavili formayı terletecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor