Ahmet Çakar'dan şampiyonluk kehaneti!

02.06.2020 - 10:04 | Son Güncellenme: 02.06.2020 - 10:21

Ünlü spor yazarı ve yorumcusu Ahmet Çakar, Süper Lig'de şampiyonluk yolundaki favorisini açıkladı. Çakar, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü ve hakemlerle ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

Ahmet Çakar'dan şampiyonluk kehaneti!

AJANSSPOR

Eski hakem, spor yazarı ve yorumcusu Ahmet Çakar, gündeme yönelik değerlendirmelerde bulundu. Şampiyonluk favorisi kim? Fenerbahçe'nin teknik direktörü kim olacak? Ahmet Çakar, görüşlerini paylaştı.

Ahmet Çakar'ın şampiyonluk favorisi Başakşehir

Alanya'nın yerel televizyon kanalı Dim TV'ye konuşan Ahmet Çakar, şampiyonluk yolundaki favorisinin Okan Buruk yönetimindeki Medipol Başakşehir olduğunu söyledi.

Ahmet Çakar: "Seyircili oynansaydı Trabzonspor olurdu"

Ahmet Çakar, "Maçlar seyircisiz oynanacak. Hakemler seyirci baskısı olmayınca hata yapmaz. Seyircisiz oyun büyük camiaların aleyhinedir. Bu yüzden Galatasaray ve Trabzonspor süreci sonrası seyirci avantajını kullanamayacaklar. Oysa Başakşehir zaten yıllardır seyircisiz. Başakşehir'i bir tık önde görüyorum. Aksi olsa, yani maçlar seyircili olsaydı favorim Trabzon olurdu" ifadelerini kullandı.

Erol Bulut ve Fenerbahçe iddiaları üzerine

Öte yandan Çakar, Fenerbahçe'nin teknik direktörünün Erol Bulut olabileceğini dile getirdi ve Alanyaspor ile ilgili de bir iddiada bulundu. 

"Alanyaspor 20 sene küme düşmez"

Çakar, "Büyük takımların korkulu rüyası olan Alanyaspor, Çavuşoğlu'nun inanılmaz gayretleri ile 20 yıl küme düşmez, tepeye oynar" dedi. 

"Çavuşoğlu giderse küme düşerler"

Ayrıca Çakar, "Ama Çavuşoğlu gider, başkası gelirse 1 yıl sonra küme düşer. Örnekleri var; işte Manisa" ifadelerini kullandı. 

Süper Lig'deki puan durumu

Süper Lig'de oynanan 26 maç sonunda Trabzonspor 53 puanla zirvede bulunuyor. Aynı puana sahip olan Medipol Başakşehir 2. sırada yer alırken, 50 puanla Galatasaray 3, 49 puanla da Sivasspor 4. sırada yer alıyor. Beşiktaş 44, Alanyaspor 43 ve Fenerbahçe de 40 puanla bu takımları takip ediyor. 

Senin için hazırladığımız haberler