Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Falcao transferi Kolombiyalıları çıldırttı! Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'ın kendisiyle anlaşmaya vardığı ancak kulübü Monaco ile olan pürüzler nedeniyle resmi açıklamayı yapamadığı Radamel Falcao transferinde yeni gelişmeler yaşanıyor.

        2

        Transfer döneminde kadrosuna Wissam Ben Yedder, Islam Slimani gibi isimleri katan Monaco'da Falcao'nun gidişine yine izin çıkmadı.

        3

        Cezayirli golcü Slimani'nin Falcao'nun yerini doldurmayacağını düşünen Monaco yöneticileri, kadroya yeni bir forvet oyuncusu daha dahil etmeden Kolombiyalı golcünün gidişine izin vermeyecek.

        4

        Sarı-kırmızılı kulüp Kolombiyalı golcü ile her konuda anlaşmaya varırken, menajer Ahmet Bulut da transfere son noktayı koymak için bir kez daha Monaco'da bulunuyor.

        5

        Ahmet Bulut DHA'ya yaptığı açıklamada "Falcao açısından bir sorun yok ama bu iş birkaç gün daha uzayacak. Sosyal medyada yazıldığı gibi bugün geliyor, yarın imzalıyor gibi bir durum yok. Monaco yönetimi Falcao'nun yerini doldurduklarına inandıkları zaman Kolombiyalı golcünün Galatasaray'a gidişine izin verecek" dedi.

        6

        FOX SPORTS: TRANSFER BİTTİ

        Galatasaray'ın uzun süredir kadrosuna katmak istediği Radamel Falcao için Fox Sports'tan 'bitti' haberi geldi.

        7

        Monaco cephesinden kafa karıştırıcı açıklamaların ardından Fox Sports, Radamel Falcao için özel haber paylaştı.

        8

        Fox Sports'un paylaştığı haberde; "Radamel Falcao, Galatasaray'ın oyuncusu olacak. Kolombiyalı golcünün transferi Cuma günü açıklanacak" ifadeleri yer aldı.

        9

        KOLOMBİYALILAR BİLE ÇILDIRDI!

        Kolombiya'da Radamel Falcao için sosyal medyada "Kaplanı serbest bırak" anlamına gelen "#SueltenAlTigre" şeklinde hashtag açıldı.

        10

        Bu hashtagi başlayan TV sunucusu Andrea Guerrero'nun, Radamel Falcao'nun yakın arkadaşı olduğu ileri sürüldü. (Sporx)

        11

        MONACO'DAN FALCAO AÇIKLAMASI

        Monaco İkinci Başkanı Oleg Petrov, yeni transferlerin tanıtıldığı basın toplantında Falcao için şu sözleri söyledi:

        12

        "Wissem Ben Yedder'i transfer ettiğimiz için mutluyuz. Bu sezon iki forvetle oynama düşüncemiz var. Bu nedenle Falcao'yu da tutmak istiyoruz.

        13

        O çok iyi bir oyuncu. Burada harika iş çıkardı. Biz onunla birlikte Monaco'da bir tarih yazdık. Burada birçok gol attı ve çok iyi bir profesyonel."

        14

        Monaco'nun yeni transferi Wissem Ben Yedder ise, "Falcao'nun Monaco'da kalma kararı vermesi beni mutlu eder. Olağanüstü bir oyuncu ve Monaco için çok önemli bir yeri var. Onunla birlikte özel şeyler başarabiliriz. Atacağımız gollerle Monaco'yu tekrar zirveye çıkarabiliriz" dedi.

        15

        İKİ AYRILIK AÇIKLANDI

        Galatasaray, yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Valentine Ozornwafor ve Kostas Mitroglou'nun ayrılıklarını duyurdu.

        16

        Sarı-kırmızılı kulüp, Valentine Ozornwafor'un geçici transferi konusunda İspanya 2. Lig ekibi Almeria ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

        17

        Galatasaray, Yunan golcü Kostas Mitroglou'nun da PSV Eindhoven'a transferini resmen duyurdu.

        18

        Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada "PSV, şirketimize oyuncunun sabit transfer ücretine istinaden net 1.250.000 Euro ödeyecektir. Yapılan anlaşma gereği Şirketimiz oyuncuya 2019-2020 sezonu boyunca toplam net 1.950.000 Euro tutarında sabit transfer ücreti ödeyecektir" ifadeleri yer aldı.

        19

        NAGATOMO DA GİDEBİLİR

        Mbaye Diagne’yi gönderemediği için FFP yüzünden açık veren Galatasaray yönetimi oyuncu satışı konusunda çözüm arıyor.

        20

        Bu yüzden Fiorentina’nın istediği Nagatomo’nun satılması için pazarlıklar en alt perdeden başladı.

        21

        Terim’in eski takımı Fiorentina, Briaghi’yi, Inter’e satarsa yerini Nagatomo ile doldurmak istediğini Galatasaray’a iletti. (Fotospor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ