Ahmet Arslan baba ocağında bayramlaştı

Ahmet Arslan baba ocağında bayramlaştı

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, baba ocağı Kağızman'da vatandaşlarla bayramlaştı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

AK Parti Kars İl Başkanlığı’nda bayramlaşma programına katılan 65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Kağızman’a baba ocağına geçti.

Kağızman Kaymakamı Ercan Öter, Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın’ın da katıldığı bayramlaşma programına katılan Arslan, hemşerileriyle bayramlaştı.

Arslan daha sonra babası Süleyman Arslan’ı evinde ziyaret ederek elini öptü. Babasıyla bayramlaşan Ahmet Arslan babasıyla bir süre sohbet ederek hayır duasını aldı.

ahmet-arslan-baba-ocaginda-bayramlasti-(1).jpgahmet-arslan-baba-ocaginda-bayramlasti-(2).jpgahmet-arslan-baba-ocaginda-bayramlasti-(3).jpgahmet-arslan-baba-ocaginda-bayramlasti-(6).jpgahmet-arslan-baba-ocaginda-bayramlasti-(8).jpgahmet-arslan-baba-ocaginda-bayramlasti-(4).jpgahmet-arslan-baba-ocaginda-bayramlasti-(5).jpgahmet-arslan-baba-ocaginda-bayramlasti-(7).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler