Ahmet Ağaoğlu’ndan Yusuf Yazıcı Ve Abdülkadir Ömür İçin Son Nokta!

Trabzonspor Divan Kurulu'nda Konuşan Başkan Ahmet Ağaoğlu, Yusuf Yazıcı Ve Abdülkadir Ömür Hakkında Çıkan Transfer Dedikodularına Nokta Koydu. Ağaoğlu, "Bizim Bu Oyuncularımızı Kimse Sadece Para Olarak Görmesin. Onları Satmak Ülke Ekonomisine İhanettir" Dedi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Divan Kurulu’nda Yaptığı Açıklamada Yusuf Yazıcı Ve Abdülkadir Ömür İçin Önemli Sözler Sarfetti.

Avrupa’ya Transfer Olacağı İddia Edilen İki Genç Yıldız Hakkında Konuşan Ağaoğlu, “Monaco Ve Lille İle En Son Konuştuğunuzda Borcumuz  119 Milyon Euro, O Paranın Tamamını Bir Oyuncumuz İçin  Getirip Masamıza Koysanız Bile Satmıyorum Dedim. Ülkenin İki Pırlantasını Satın Almak İstiyorsanız Gerçek Değeriyle Masaya Geleceksiniz. O Da Gelecek Yıl, Bu Sene Değil. Bizim Bu Oyuncularımızı Kimse Sadece Para Olarak Görmesin. Onları Satmak Ülke Ekonomisine İhanettir. Sıradan Bir Transfer Olmayacak. En İyi Şekilde Gidecekler Ve Ülkelerini En İyi Şekilde Temsil Edecekler” Şeklinde Konuştu.

Ağaoğlu Ayrıca Genç Futbolcu Transferlerinin Eleştirilmesiyle İlgili, “Evet Şampiyonluğa Çoluk Çocukla Gideceğiz. Ülke Gencinin Potansiyeline Güvenmeyen Bir İnsanın Spor Adamlığından Şüphe Ederim. Bunu Aksine Davranırsam Şehrime, Ülkeme İhanet Etmiş Olurum. Önce Bu Ülkenin Gençlerinin Önünü Açacağız” İfadelerini Kullandı.

ayder-turizm-logo-koksal-071-105.png

Editör: TE Bilisim