Ağrılılar Başkan Subaşıoğlu'nu Konuk Ettiler

Ağrılılar Başkan Subaşıoğlu'nu Konuk Ettiler

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Ağrılılar Derneği’ne bir ziyarette bulundu.

A+A-

Sanayi kenti Denizli’nin birçok ilden göç aldığını ve bunu da zenginlik olarak gördüğünü belirten Başkan Subaşıoğlu, “Denizli’yi memleketi olarak gören herkes bizim hemşehrimizdir” dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, beraberinde AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ve AK Parti Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mert Koç ile birlikte Denizli Ağrılılar Derneği’ni ziyaret etti.

Burada Dernek Başkanı İhsan Koçyiğit, yönetim kurulu ve dernek üyeleri tarafından ağırlanan Subaşıoğlu, gördüğü misafirperverlikten dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Zenginlik Olarak Görüyoruz

Denizli’nin sanayiye dayalı güçlü bir ekonomisi olduğunu, birçok iş kolunun istihdam olanağı sunduğunu belirten Başkan Subaşıoğlu, “Denizli buna bağlı olarak da göç alıyor. Denizli’nin istihdamın merkezi olması elbette bizleri gururlandırıyor. Birçok ilden kentimize gelip yerleşen vatandaşlarımızı zenginlik olarak gördüğümüzü vurgulamak istiyorum. Sizlerle önce ekmeğimizi paylaştık. Daha sonra hemşehri olduk. Şunu özellikle ifade etmek isterim ki; Denizli’yi memleketi olarak gören herkes bizim hemşehrimizdir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman sizlerin yanındayız” diye konuştu.

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer de, Ağrılılar Derneği’nde olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.