logo

reklam

Ağrı’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 98. yıldönümü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilimizde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kutlama programı kapsamında ilk olarak Kongre Kültür Merkezi’nde Akşemsettin Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan Görsel Sanatlar sergisi açılışı gerçekleştirildi. Görsel Sanatlar sergisi açılışını gerçekleştiren Valimiz Süleyman Elban ve beraberindekiler sergiyi gezdi. Vali Elban, yapılan çalışmalar hakkında küçük ressamlardan bilgi aldı ve başarılı çalışmalarından dolayı öğrencileri kutladı.

Resim sergisi açılışının ardından İbrahim Çeçen İlkokulu ile Murat Kız Yatılı Bölge Ortaokulu tarafından düzenlenen kutlama törenine geçildi. Kutlama törenine Valimiz Süleyman Elban’ın yanı sıra; 12. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Ahmet Ömercikli, Vali Yardımcıları,İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Turan, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı Okunması ile başlayan program, günün anlam ve önemine belirten konuşmalarla devam etti. Törende ilköğretim öğrencileri tarafından Ay Yıldızlı Bayrağım,Sev Kardeşim, Atatürk Çocukları,Hep Seninleyiz Türkiye,Kafkas,Halk Oyunları gösterisi ve koro gösterisi sunuldu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce düzenlenen resim,şiir ve kompozisyon yarışmaları ile minikler arası satranç turnuvası ve ilkokullar arası futbol turnuvasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. Kültür Kongre Merkezinde düzenlen program, Valimiz Süleyman Elban’ın öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirmesi ile sona erdi.

Programın ardından Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımız Süleyman Elban, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle başkanlık koltuğunu temsili olarak Kazım Karabekir İlkokulu 4’üncü sınıf öğrencisi Berfin Varli’ya devretti. Makamda öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Elban, öğrencilere hediye takdim etti.

 

Share
2355 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+4 = ?
Ağrı Manşet Ağrı Haber Sitesi Özgün ve Tarafsız Haber Anlayışıyla En Son Ağrı Haberleri