AĞAR: 'POLİS OKULU ELAZIĞ'DA KALACAK'

İçişleri ve Eski Adalet Bakanı Mehmet Ağar, Kanal 23 Ana Haber 'e bağlanarak, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

AĞAR: 'POLİS OKULU ELAZIĞ'DA KALACAK'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Zülfü Ağar Polis Meslek Yüksek Okulu’nun, Kamuoyunda çıkan başka ile taşınacak iddialarına cevap veren Mehmet Ağar: “Polis okulu Elazığ’da olmaya devam edecektir” dedi.

 

 “Geçmişte yurtdışında olduğum zamanda, Rahmetli babamın adı, polis okuluna verildi. Bu da teşkilatımızın bir vefasıdır. Biz de uzun yıllar buraya hizmet verdik. Bu binanın çürük raporu var malum. Tabi buranın yeni bir binayla değiştirilmesi veya bir başka binada bu isimle devam etmesi lazımdı. Bu konuda gerek Bakan Yardımcısı Sayın Sabri Erdil ile teşebbüsümüz olmuştu ama çok şükür genç bir kardeşimiz, Emniyet Genel Müdürü olunca, bu meselenin çözülmesi daha kolay hale geldi. Kendisi de bu konuda görev üstlendi, sağ olsun. Benim bilgim haricinde, hiç söylemeden bu görevi üstlendi. Zaten Elazığlı olmanın ve iyi bir bürokrat olmanın gereği de budur. Kısa zaman içerisinde daha olumlu bir şekle getirecekler. Burada kesin olan bir şey var; Bu okulun devam edeceği. Elbette ki, burada bize bir gayret düşmüyor. Tolga Ağar’ın milletvekili olduğu yerde bize dua ve destek düşer. İhtiyaç olan nokta da biz de orada oluruz. Bize ihtiyaçları olmadan, onlar zaten bu meseleyi çözerler.