Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından uygulanan proje kapsamında 81 ilde Gençlik Merkezleri Akademisi bünyesinde düzenlenen atölye çalışmalarına katılan kız öğrenciler arasından bir kişi için Mekke-Medine-Kudüs gezisi düzenledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, "İrfan Yolunda Üç Şehir: Mekke-Medine-Kudüs" projesi kapsamında Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürlüğü Afyonkarahisar Gençlik Merkezi üyesi gönüllü genç Emine Nur EVCİL adlı genç, 24 Şubat 11 Mart 2017 tarihleri arasında 13 günlük gezi kapsamında bu üç şehre gidecek.

Afyonkarahisar Gençlik merkezlerindeki dini ilimler ve değerler atölyesi çalışmalarına katılan gençleri ödüllendirmek için Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce "İrfan Yolunda Üç Şehir: Mekke-Medine-Kudüs" gezi projesini hayta geçirdi. Gençlik merkezlerinin atölye çalışmalarına katılan gençleri ödüllendirmenin yanında gençlerin daha farklı ülkeleri gezmeleri ve manevi açıdan desteklenmeleri için uygulanan bu proje kapsamında ilimizden Emine Nur EVCİL, Afyonkarahisar adına 81 ildeki kız öğrencilerle birlikte bakanlığımızca Mekke-Medine-Kudüs gezisine katıldı.

Geziye katılmaya hak kazanan Emine Nur EVCİL böyle bir projenin içerisinde yer almaktan dolayı mutlu olduğunu belirtmiştir. Bizler bura da her geçen gün büyüyen kocaman bir aileyiz. “Gençlik merkezlerimiz biz gönüllü gençlerin artık ikinci bir evi konumunda. Bende ders dışı zamanlarımı değerlendirmek amacıyla Afyonkarahisar Gençlik Merkezi’nin farklı alanlardaki atölye çalışmalarına gönüllü olarak katılıyorum. Ayrıca yine gençlik merkezimizin sosyal sorumluluk projelerinde gönüllü olarak yer alarak çalışmalara destek vermeye çalışıyorum. “Böyle bir projenin içerisinde yer almaktan dolayı da gerçek anlamda çok mutluyum” şeklinde belirtti. Kendisine fırsat verilerek bu anlamlı projede yer almasını destekleyen Gençlik ve Spor Bakanlığına ve Afyonkarahisar Gençlik Merkezine teşekkür etti.