AFYON DEMİR SPOR'DAN SPOR LİSESİ'NE ZİYARET

Afyon Demirspor Bölge Müdürü Adem Sivri Öncülüğünde Temaslarda.

AFYON DEMİR SPOR'DAN SPOR LİSESİ'NE ZİYARET

Afyon Demirspor Bölge Müdürü Adem Sivri Öncülüğünde Temaslarda.

AFYON DEMİR SPOR'DAN SPOR LİSESİ'NE ZİYARET
19 Haziran 2020 - 12:29

Afyon Demirspor Bölge Müdürü Adem Sivri Öncülüğünde Temaslarda

TCDD 7.Bölge Müdürü Adem Sivri Demirspor muhtemel yönetim kadrosu ile temaslara başladı. Bölge Müdürü ilk olarak Demirspor Heyeti olarak Demiryol-iş Sendikası Başkanı Ali Aydın, TCDD Taşımacılık A.Ş. Bölge Müdürü Murat Durkan, Teknik Hizmetler Müdürü Burhan Sait Çiftçi ve Afyon Demirspor Teknik Hocası Agah Bıyıkoğlu ile Afyonkarahisar Spor Lisesine ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette Okul Müdürü Yalçın Balkan’a Demirspor Kulübü Spor vizyonu ve sportif faaliyetleri hakkında bilgi verildi, Okul Müdürü Yalçın Balkan dan Spor Lisesi vizyon ve faaliyetleri hakkında bilgi alarak karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

Bölge Müdürü Adem Sivri de Spor Lisesi ilimiz için büyük bir kazanım olduğunu ifade ederek okulun kamuoyunda fazla bilinmediğini, okulun fiziki şartlarının çok güzel olduğunu, Demirspor olarak katkı sağlayabileceğimiz konularda her zaman istişareye açık olduklarını, Okulun Afyonkarahisar da gençlerimizin spora eğilimini artıracağını ve başarılı sporcular yetiştirileceği inancında olduğunu vurguladı.

Sivri; Demirspor’un 78 yıllık köklü bir kulüp olduğunu,  Afyonkarahisar’da çeşitli spor faaliyetlerine katılarak gençlerimizin ruhsal, bedensel ve sosyo – kültürel yönlerden gelişme değişmelerine önemli katkılar yapmanın yanı sıra sporculara istihdam yaratan bir spor kulübü olduğunu, Demirspor un sportif faaliyetleri ile daha geniş kitlelere katkı sağlaması yolunda yeni adımlar atılacağını bildirdi.

Tecrübeli Teknik Adam Agah Bıyıkoğlu; ‘’İlimizin sporuna önemli katkılar sağlayan ve ilerde de daha da fonksiyonel bir spor kurumu olacağına inandığımız Afyonkarahisar Spor Lisesi'nin konumu bizler çok memnun etti. Ayrıca Edebiyat Fakültesinde beden eğitimi derslerine girdiğim Sayın Yalçın Balkan’ı da bu seçkin kurumun müdürü olarak görmek de benim içi ayrı bir güzellik oldu’’ dedi.