Semerkand Vakfı Afşin Temsilciliği tarafından Ramazan ayı dolayısı ile Afşin’de vakıf üyeleri ve vatandaşlara İftar yemeği verildi.

Semerkand Vakfı Afşin Temsilciliği, Rabia Parkında gerçekleştirilen iftar yemeğinde çok sayıda vatandaşı bir araya getirdi.

Birçok vatandaşın katılım sağladığı iftar programı, ney dinletisi, Hacivat ve Karagöz gösterisi, ilahi ve semazen gösterisiyle devam etti. 

Rabia Parkında düzenlenen etkinliklerin ardından açıklama yapan Semerkand Vakfı Afşin Temsilcisi Mehmet Sait Güven, “ Afşin’imizde vakıf olarak tüm gönüldeşlerimizi bir araya getirmek için böyle bir iftar programı düzenledik. Çok şükür güzel bir etkinliğe imza attığımıza ve bu mübarek Ramazan ayının maneviyatını insanlarımıza ney dinletisi, ilahi ve semazen gösterileriyle yansıttığımıza inanıyoruz. Rabia Parkında düzenlenen etkinliklerimize ev sahipliği yapan Afşin Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven'e ve iftar programına bizi kırmayıp davetimize icabet eden herkese teşekkür ediyorum, " dedi.

Programa, Ak Parti Afşin İlçe Başkanı .Şeref Kırbıyık, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Ali Gedik,Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Asef Arslan, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş,Esnaf,Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Yaşar Polat ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör: Haber Merkezi