Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 20 Mart 2018, Salı 09:45 tarihinde eklendi. 1263 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Afrin’in temizlenmesinin 18 Mart’a gelmesi manidar”

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen haftalık halk toplantısında konuşan Başkan Özgür Kaya Afrin’in teröristlerden temizlenmesinin 18 Mart Çanakkale Zaferine denk gelmesinin manidar olduğunu belirtti.
 “Afrin’in temizlenmesinin 18 Mart’a gelmesi manidar”  

Başkan Kaya, “Afrin’in teröristlerden temizlenmesinin 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümüne gelmesi hem bizi mutlu etmiş hem de bizim tarafımızdan manidar olarak karşılanmıştır. Uzun bir süredir Afrin’de yapılan harekâtın aslında Türk Ordusunun yapabileceğinden çok daha küçük, Türk Ordusuna göre çokta önemli bir hedef olmadığını defalarca dile getirdik. Ve Afrin dün itibari ile teröristlerin işgalinden kurtarıldı. Afrin’in teröristlerden temizlendiği gün Genel Kurmay Başkanının işini gücünü bırakıp Cumhurbaşkanının yanında resim vermek için Çanakkale’ye gitmiş olmasını da manidar buluyorum. Bölgede yapılan tüm harekâtta yapılan tüm operasyonlarda ordumuzun arkasında ve yanındayız. Ülkemizin çeşitli yerlerinde başlayan orduya yardım kampanyalarını destekliyoruz. Elimizden geldiği kadar da katkı vermeye gayret ediyoruz.

“AKP Genel Başkanını ciddiye almıyoruz”

İstiklal Marşı üzerinden başlatılmaya çalışılan tartışmalara hiç girmiyoruz. Çünkü AKP’nin yeni bir gündem kaydırma çalışması olduğunu AKP Genel Başkanının aklına geleni aklına estiği gibi söylediğini biliyoruz. O yüzden kendisini ciddiye almıyoruz. Bu ülkede hiç kimsenin gücü bu bayrağı değiştirmeye, bu istiklal marşını değiştirmeye yetmemiştir, yetmeyecektir.

“Devlet Bahçeli’den ne MHP’ye ne de Türkiye’ye hayır gelmez”

Diğer taraftan ittifakın yavru ortağı MHP dün kurultayını gerçekleştirdi. Demokrasinin nasıl karikatür haline getirildiği, demokrasi denilerek aslında diktatörlüğün nasıl yapılacağının gösterilmesi açısından MHP kongresi de önemliydi. Hiç kimsenin aday olmadığı, aday olmaya dahi cesaret edemediği, ne parti meclisine, ne delegeliğe kimsenin aday olamadığı düzen, bu düzenin sonunda seçilen bir genel başkan ve çıkıp kürsüden kendi partisi ile ilgili değil de CHP ile ilgili cümleler kuran bir Devlet Bahçeli, yazıklar olsun. Uzun bir müddet MHP’nin anlayışı ile mücadele etmiş bir partinin ilçe başkanı olarak MHP’nin bugünkü durumuna üzülmemek elde değil. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin. İktidarın elinde oyuncak olmuş, iktidara karşı nasıl bir boşluğu varsa bütün gücünü, bütün yetkisini AKP Genel Başkanına devretmiş bir Devlet Bahçeli’den ne MHP’ye ne de Türkiye’ye bir hayır ve fayda gelmez arkadaşlar.

25 Mart’ta Şeker Yürüyüşü yapılacak

Ülke gündemi bu iken bizim asıl gündemimiz ise Alpullu Şeker Fabrikasının ve Şeker Fabrikalarının ihale tarihinin gittikçe yaklaşıyor olması. Bununla ilgili olarak sesimizi çıkartmak, gücümüzü göstermek üzere Trakya Şeker Platformu adı altında tüm sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler, sendikalar ve derneklerle bir araya geldik. Ne yapmalıyız sorusuna cevaben ilk yapmamız gereken şey “Şeker Yürüyüşü” düzenlemek ve bu eylemi hep birlikte siyasi bir eylem olarak değil milli bir eylem olarak görerek gerçekleştirmek kararına vardık. 25 Mart Pazar günü saat 14.00’da Eski Hükümet Konağından başlayacak yürüyüşe tüm halkımız davetlidir. “ dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek