Adıyaman'dan Çıkan Komandolar Afrin'e Davul-Zurnayla Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Adıyaman'dan Çıkan Komandolar Afrin'e Davul-Zurnayla Uğurlandı

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı" kapsamında Suriye'nin Halep kentine bağlı Afrin ilçesine Adıyaman'dan askeri sevkiyat gerçekleşti. Vatandaşlar sevkiyat sırasında davul-zurna çaldı.

21.01.2018 13:21  Güncelleme: 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı" kapsamında Suriye'nin Halep kentine bağlı Afrin ilçesine Adıyaman'dan askeri sevkiyat gerçekleşti.

DAVUL-ZURNAYLA UĞURLADILAR

Adıyaman İl Jandarma Komando Özel Hareket Tabur Komutanlığında görevli komandolar sabah saatlerinde Afrin'e, doğru yola çıktı. Kent merkezinden geçerek Afrin'e, doğru yola çıkan askerleri vatandaşlar selamlayarak el salladı. 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez' sloganlarının atıldığı uğurlamada Valilik Kavşağında ellerinde Türk Bayrakları olan Adıyaman Şehri Yaman Taraftarlar Grubu tarafından davullar çalındı.

"ALLAH YARDIMCILARI OLSUN"

Operasyonun başarılı bir şekilde tamamlanacağını söyleyen Adıyaman Şehri Yaman Taraftarlar Grubu Abdurrahman Aslan, " Öncelikle Afrin operasyonu için askerlerimize duacıyız. Allah yar ve yardımcıları olsun. Adıyaman'dan çıkan askerlerimiz için bizde Şehri Yaman taraftarlar gurubu olarak burada toplandık, kendilerine moral verdik. Allah yar ve yardımcıları olsun, operasyonda inşallah alnımızın akıyla, devletimizin de gücüyle inşallah bu operasyondan başarılı bir şekilde ayrılacağız. Her şey vatan için diyorum" dedi.

Vatandaşlar kışladan çıkan askerlere sevgi gösterilerinde bulundu;

Adıyaman'dan Çıkan Komandolar Afrin'e Davul-Zurnayla Uğurlandı
Adıyaman'dan Çıkan Komandolar Afrin'e Davul-Zurnayla Uğurlandı
Adıyaman'dan Çıkan Komandolar Afrin'e Davul-Zurnayla Uğurlandı
Adıyaman\'dan Çıkan Komandolar Afrin\'e Davul-Zurnayla Uğurlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adıyaman'dan Çıkan Komandolar Afrin'e Davul-Zurnayla Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement