|

Afrin sapa sağlam ayakta!

TSK, sosyal medya hesabından Afrin'de başarılı bir şekilde devam eden Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin fotoğraflar paylaşarak "Sivil/masum kişiler, çevre, tarihi eserler ve dini/kültürel yapılar Türk Silahlı Kuvvetleri için dokunulmazdır!" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
20:12 - 19/03/2018 Pazartesi
Güncelleme: 17:50 - 21/03/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
TSK'nın yaptığı paylaşım
TSK'nın yaptığı paylaşım

Türk Silahlı Kuvvetleri, Afrin'deki terör örgütlerine yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nı 58. gününde Afrin’e Türk bayrağını dikti.

İlçe tamamen kontrol altına alınırken, ABD’nin “terör kuşağı” için silahlandırdığı PKK’lı teröristler kaçtı. TSK ve ÖSO üyeleri, Çanakkale destanının yıldönümünde Türkiye’ye ve Suriyelilere muhteşem bir zafer hediye etti.

TSK, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımla harekatta şehrin tarihi dokusuna zarar verilmediğini fotoğraflarla ortaya koydu.



TSK tarafından yapılan paylaşımda ABD'nin terör örgütlerini bahane ederek girdiği Musul ve Rakka'nın harap hallerini gösteren fotoğraflarla, Suriye rejimi güçlerinin ve destekçilerinin terörist bahanesiyle sivilleri hedef aldığı Doğu Guta ve Halep'in son hallerinin görsellerini aktardı.

TSK, hem Türkçe hem de İngilizce yaptığı paylaşımda "Sivil/masum kişiler, çevre, tarihi eserler ve dini/kültürel yapılar Türk Silahlı Kuvvetleri için dokunulmazdır!" ifadelerini kullandı.


#TSK
#Afrin
#Zeytin Dalı Harekatı
6 yıl önce