Büyük Torbalı

Afet Uygur, yeni yönetim ve üyelerle bir araya geldi

Hem geçtiğimiz hafta gerçekleşen kadın kolları seçimi sonrası yeni yönetimi kutlamak isteyen hem de örgütte kadın dayanışmasının sürekli hale gelmesini sağlamak isteyen Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un eşi Afet Uygur, kadın kolları üyelerini kahvaltıda buluşturdu

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Afet Uygur, yeni yönetim ve üyelerle bir araya geldi
258 Görüntüleme
17 Şubat 2020 - 14:28
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Her seçim dönemi Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)’nde büyük görev üstlenen Torbalı CHP Kadın Kolları üyeleri kahvaltıda bir araya geldi. Hem geçtiğimiz hafta gerçekleşen kadın kolları seçimi sonrası yeni yönetimi kutlamak isteyen hem de örgütte kadın dayanışmasının sürekli hale gelmesini sağlamak isteyen Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un eşi Afet Uygur, kadın kolları üyelerini kahvaltıda buluşturdu. Torbalı Kır Kahvesi’nde gerçekleşen etkinliğe yoğun yağmura rağmen katılım yüksek oldu. Yeni kadın kolları yönetimini kutlayan Uygur, kadınların temposuna genel iktidar yolunda büyük ihtiyaç duyduklarını belirterek, herkesi el ele çalışmaya davet etti. Kahvaltıda Afet Uygur’un yanı sıra CHP İlçe Başkanı Erol Günaydın’ın eşi Yasemin Günaydın ve CHP Torbalı Kadın Kolları Başkanı Nazan Kırkmalı da yer aldı.

AFET UYGUR: “BİRLİKTELİK BİZİ DAHA GÜÇLÜ KILACAK”

Geçtiğimiz hafta yapılan seçimlerde kadın kolları başkanlığına seçilen Nazan Kırkmalı ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar dileyen Afet Uygur, “Daha önce olduğu gibi şimdi ve yarın da bu ülke için elinizden geleni yapacağınıza inanıyorum. Bu birliktelik ve beraberlik bizi her zaman daha güçlü kılacak. Biz kadınlara her zaman çok önemli görevler düşüyor. Katılımlarınız için hepinize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Kendilerini kahvaltıda bir araya getiren Afet Uygur’a teşekkür eden CHP Torbalı Kadın Kolları Başkanı Nazan Kırkmalı, “Yeni yönetimimiz tekrardan hayırlı olsun. Al bayrağımız ve altı ok için üzerimize düşen her görevi yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web