Afyonkarahisar Doğa Sporları Kulübü (AFDOS) üyeleri 25 Ağustos’u 26 Ağustos’a bağlayan gece Büyük Taarruz’un 94. Yıldönümü dolayısıyla düzenlenen Zafer Yolu yürüyüşüne katılarak Şuhut’tan Kocatepe’ye yürüdüler. 

Oldukça kalabalık bir grupla yürüyüşe katılan AFDOS’lu sporculara Mersin Dağcılık Spor Kulübü’nden  (MERDAK) 8 sporcu da eşlik etti. Yürüyüşün bir bölümünde AFDOS ve MERDAK’lı sporcular 250 metre uzunluğundaki AKUT Afyon ekibinin yürüyüşe özel hazırlattığı Türk bayrağını da taşıdılar. 

Zafer Yolu’nda atalarımızın izinden yürümekten büyük mutluluk duyduklarını kaydeden sporcular sık sık fotoğraf çekerek yürüyüşlerini kayıt altına aldılar. Kocatepe abideye yaklaşırken şiddetini arttıran yağmura rağmen durmayan doğaseverler abideye ulaşarak Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, şehit ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet ve minnetle andılar. 

Afyonkarahisar Doğa Sporları Kulübü’nün Zafer Yolu yürüyüşü başladığından bu yana her yıl aralıksız olarak yürüyüşe katıldıkları öğrenildi.