MENÜ

Advocaat'tan taraftara çağrı

Kanarya’nın şampiyonluk yolundaki kaderini belirleyecek Başakşehir maçı öncesi hem teknik direktör Advocaat hem de takım kaptanı Volkan Demirel taraftara seslendi: Lütfen stada gelin, tribünleri doldurun ve bizi yalnız bırakmayın!

Advocaat'tan taraftara çağrı

Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat, Başakşehir maçına dikkat çekti, futbolcularını rakip konusunda uyardı. Başakşehir’in bu noktaya tesadüfen gelmediğine vurgu yapan tecrübeli hoca, “Uzun haftalardır yenilmiyorlar. Tam bir takım havasında mücadele ediyorlar. Böyle takımı sahamızda ancak büyük Fenerbahçe taraftarını arkamıza alarak yenebiliriz. Bu nedenle 12. Adam’a çok iş düşecek” dedi.

Oyuncularının Başakşehir maçının önemini kavradığını da sözlerine ekleyen Hollandalı hoca, “Kazanıp, bu ligde var olduklarını gösterecekler. Üç puanı almamız halinde şampiyonluk şansımız diğer takımlar kadar yükselecek” ifadesini kullandı.

‘Gelmelerini şiddetle istiyoruz’

FB TV’ye konuşan Sarı- Lacivertliler’in hem kaptanı hem de kalecisi Volkan Demirel, “Fenerbahçe olarak kendi sahamızda oynadığımız her maçta üstünlüğümüz vardır. Bunu tabii ki tek başımıza yapamıyoruz. 12. adamımız yanımızda olmalı. Onların olmadığı maçlardaki puan kayıplar ortada. En yakın örnek; Adanaspor maçı, Alanyaspor maçı, Kayserispor maçı. Ama onların geldiği maçlara da örnekler verebilirim; Manchester United maçı, Galatasaray maçı, Beşiktaş maçı, Feyenoord maçı. Onlarla oynadığımız maçlar çok farklı, onlarsız oynadığımız maçlar çok farklı. O yüzden onların maça gelmesini şiddetle istiyoruz. Gelirlerse de hep beraber güzel bir galibiyet alıp yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ