Haberler

Dick Advocaat: Yaptığım Hamleleri Göremeyenler Maç İzlemeyi Bıraksın

Güncelleme:

Gaziantepspor beraberliğinin ardından konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, "Yaptığım hamleleri göremeyenler maç izlemeyi bıraksın." açıklamasında bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Gaziantepspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Dick Advocaat, mücadeleyi değerlendirdi.

Son 4 haftadır galibiyet hasret olan ve Avrupa'ya havlu atan sarı-lacivertlilerin Hollandalı teknik patronunun yayıncı kuruluştaki sözleri şöyle;

"DAHA İYİSİNİ YAPMALIYIZ"

"Zor bir dönemden geçiyoruz. Bunu hepimiz biliyoruz. Ama oyuncularımın gayretinden şikayet edemem. Bu seviyede sadece gayret veya mücadele etmiyor. Maç kazanarak özgüvenimizi kazanabiliriz. Tersi oldukça özgüven kazanamazsınız. Daha iyisini yapmalıyız."

"MAÇ İZLEMEYİ BIRAKSINLAR"

Kanat ve forvet oyuncusunu çıkardık. Alper yorgundu, o yüzden oyundan aldık. Josef de kafa toplarında iyi bir futbolcu olduğu için bunu değerlendirmek istedik. Eğer bunları göremiyorlarsa maç izlemeyi bıraksınlar."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gaziantepspor Dick Advocaat Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title