Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Advocaat resmen intikam alıyor!

Fenerbahçe'de zaten Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan belli olmuştu. Artık sadece puan kayıpları değil, özgüven ve umutlar da tükeniyor.
Fenerbahçe "Şampiyonluk yarışında kalayım" diyor ama sağ ve sol bekine bakıyoruz, aylardır oynamayanlar. Van der Wiel, magazin haberleriyle gündeme gelirken, birden kırılma maçında sağ bekte. Tıpkı Perşembe gecesi Rusya'da Emenike'nin kurtarıcı olması gibi. Sanki Advocaat yönetimden intikam alıyor. "Siz bana istediğim oyuncuları almazsanız ben de önce kovduğum sonra da affetmek zorunda kaldığım oyuncularla maçlara başlarım" diyor. Dün bakıyoruz Fenerbahçe futbol adına hiçbir şey yapmadı. Manasız top kayıpları, sağdan soldan isabetsiz ortalar ve 25 milyonluk camiada "Yönetim istifa" sesleri.
Fenerbahçe, Kasımpaşa'ya dua etsin… Hücuma çıkışlarda başarısız oldular. Son pasları iyi kullanamadılar. Eğer bunu başarabilselerdi, belki de Fenerbahçe kaybetmiş olurdu. Fenerbahçe'nin tek şansı var o da Krasnodar'ı elemek. İhtimal yüksek ama oradan da darbe alırlarsa Fenerbahçe'de hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Aferin Fırat! Kilo vermişsin, atletik testi başarmışsın. Dün de çok ama çok başarılı bir maç yönettin. Hep böyle devam et.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA