Adobe, Creative Cloud Arayüzünü Güncelledi (Video)

6
1
1
1
0
Adobe’un programlarına uzun süredir Adobe Creative Cloud üzerinden toplu halde ulaşılabiliyor. Adobe, daha iyi bir kullanıcı deneyimi için Creative Cloud’un arayüzünü güncelledi.

Adobe, ürün yelpazesini ve bulut tabanlı hizmetlerini genişlettikçe Creative Cloud yetersiz kalmaya başlamıştı. Adobe, yeni güncelleme ile beraber, Creative Cloud kütüphanelerinizi daha iyi bütünleştirecek ve verimli arayüzü ile aramaları kolaylaştıracak. Creative Cloud’un yeni görünümü ile daha az yükleyici ile daha merkezi bir yönetim sunuluyor.

adobe creative cloud

Creative Cloud, yeni güncellemesi ile beraber temel özelliği olan Adobe uygulamalarının yüklenmesini sağlamaya devam edecek. Ancak önceki sürümlerden farklı olarak yeni sürümde, var olan uygulamaların önizlemeleri görülebilecek. Tam ekran yönetimi ile Creative Cloud’un kütüphanesinde var olan uygulamalar daha kolay görülebilecek. Adobe, kütüphanelerin başka kullanıcılar ile paylaşılmasını da güncelleme ile beraber kolaylaştırdı. 

adobe creative cloud

Creative Cloud, yeni güncellemesi ile beraber CC uygulamalarının nasıl kullanılacağını öğrenmek için bir Eğitim Merkezi’ne de sahip  oluyor. Adobe, Eğitim Merkezi’ni daha da öne çıkarmak istiyor. 

Adobe, Creative Cloud’un yeni güncellemesi ile beraber bilgisayarınıza yüklediğiniz yazı tiplerini daha kolay yönetmenizi sağlıyor. Daha önce olduğu gibi yazı tiplerini aramak ve seçmek için web uygulamasını kullanmaya devam etmeniz gerekiyor. Adobe’un Creative Cloud’a yeni yazı tipleri için bir arama seçeneği koymaması şaşırtıcı bir gelişme.
adobe creative cloud

Adobe, Creative Cloud’un yeni sürümünü bugün Fransa ve Almanya’da, yarında Japonya’da kullanıma sunacak. ABD ve diğer ülkelerdeki kullanıcılar Creative Cloud’un yeni sürümünü önümüzdeki hafta kullanabilecekler. 

Kaynak : https://techcrunch.com/2019/10/10/adobes-creative-cloud-app-gets-a-new-look/
6
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
6
1
1
1
0